Πρεμιέρα στο “ΠΑΛΛΑΣ”  με την Όπερα της Πεντάρας και Πλήθος καλεσμένων έγινε την  Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Η παράσταση Όπερα της Πεντάρας, των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ, σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα και σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Χρήστος Λούλης (Μακχήθ), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Κυρία Πίτσαμ), Άγγελος Παπαδημητρίου (Κύριος Πίτσαμ), Λυδία Φωτοπούλου (Τζέννυ), Νίκος Καραθάνος (Αφηγητής, Αστυνόμος Μπράουν), Νάντια Κοντογεώργη (Πόλλυ), Κίκα Γεωργίου (Λούσυ), ενώ τους πλαισιώνει ζωντανά 12μελής ορχήστρα.

Πλήθος καλεσμένων βρέθηκε στην μεγάλη πρεμιέρα και ανάμεσα τους εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό αλλά και πολιτικό χώρο, με τον φωτογραφικό φακό του greekaffair.gr να είναι εκεί και να απαθανατίζει τις στιγμές.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είδαμε τον Σάκη Ρουβά, την Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο, την Ζωζώ Σαπουντζάκη, τον Γιώργο Νταλάρα με την σύζυγό του Άννα, την Όλγα Κεφαλογιάννη, την Κάτια Δανδουλάκη, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και πολλοί ακόμη…

 

Ρεπορτάζ : Κυριάκος Τσικορδάνος

Φωτογραφία : Αδαμαντία Λαουμτζή

www.greekaffair.gr

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”32″ gal_title=”ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ”]