Μακιγιάζ
Έχετε πάντα μαζί σας τα βασικά εργαλεία μακιγιάζ, ώστε να μπορείτε όταν χρειαστεί να ετοιμαστείτε για το καλύτερο πάρτι της ζωής σας. Σας προτείνω μάσκαρα, μολύβι, concealer, ρουζ τσέπης και το αγαπημένο σας κραγιόν. Προσθέστε και ένα εξάρτημα για τα μαλλιά και θα είστε έτοιμες για την κάθε ευκαιρία.

makeup_greekaffair.gr

Οδοντόβουρτσα
Η οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την τσάντα, ακόμα και αν δε χρειαστεί να φιλήσετε κανένα. Με μια μίνι οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, στην τσάντα σας, φροντίζετε για τη στοματική υγιεινή και την καθαρή αναπνοή σας για τη στιγμή που θα σας χρειαστεί.

Ταμπόν

Κάθε γυναίκα γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να έχει πάντα μαζί της τα απαραίτητα για τις δύσκολες μέρες του μήνα. Ακόμα μάλιστα, κι αν δεν διανύετε την περίοδό σας, καλό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας το νεσεσέρ σας, στην περίπτωση που το ξεχάσετε εκείνες τις μέρες, ενώ πάντα κάποια φιλενάδα θα έχει ξεχαστεί και θα βρει το σωτήρα της στο πρόσωπό σας.

Άνετα ρούχα

Για όσες από εσάς κρατάτε μεγάλες τσάντες, έχετε μια καλή ευκαιρία να κουβαλάτε μαζί σας άνετα ρούχα ή τις πιτζάμες σας για την περίπτωση που θα χρειαστεί να χαλαρώσετε κάπου και τα στενά ρούχα σας, δεν σας βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση, ακόμα και αν βρεθείτε για δυο ώρες σε ένα φιλικό σπίτι.

Λίμα νυχιών

Τα νύχια ταλαιπωρούνται μέσα στη μέρα και μια λίμα θα σας φανεί πάντα χρήσιμη για ένα σπασμένο ίσως νύχι, το οποίο αν δε λειανθεί άμεσα, θα προκαλέσει άλλα προβλήματα. Φροντίστε μονάχα να έχετε πάντα καλύμμένη τη λίμα στην τσάντα σας, αν είναι μεταλλική, για να προστατέψετε το κινητό σας και άλλα αντικείμενα από το γρατζούνισμα.

Καθαριστικό προσώπου

Όπως συμβαίνει και με την οδοντόβουρτσα, καλό είναι να είστε πάντα έτοιμες για την προσωπική σας υγιεινή, που περιλαμβάνει πάντα ένα καθαρό πρόσωπο γιαυτό θα είναι καλό να κρατάτε μαζί σας ή το γαλάκτωμά σας ή μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου.

Τσιμπιδάκι φρυδιών

Αν έχετε εμμονή με τα φρύδια σας, το έχετε ήδη στο νεσεσέρ της τσάντας σας και γνωρίζετε καλά τη χρησιμότητά του. Για τις υπόλοιπες, το τσιμπιδάκι φρυδιών, όχι μόνο τελειοποιεί το σχήμα των φρυδιών σας τη στιγμή που θα προσέξετε ότι χρειάζεται διόρθωση, αλλά είναι και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για άλλες ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου που μπορεί να προσέξετε ξαφνικά.

tsimpidaki

Αντισηπτικό χεριών

Κάτι  για το οποίο θα σας ευγνωμονούν και όλοι οι άντρες φίλοι σας, είναι το αντισηπτικό χεριών που είναι πολύτιμο και απαραίτητο όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά για όλους όσους κυκλοφορούν στην πόλη και έρχονται σε συχνή επαφή με πλήθος επιφανειών και μικροβίων. Φροντίζετε για την υγιεινή σας έχοντας πάντα μαζί σας είτε αντισηπτικό υγρό, είτε υγρά μαντηλάκια.

Φορτιστή κινητού τηλεφώνου

Πολλές φορές ξεχνάμε να φορτίσουμε το κινητό όσο είμαστε σπίτι και αντιλαμβανόμαστε την έλλειψη της μπαταρίας, όταν είναι ήδη αργά. Ο φορτιστής κινητού, που βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σας σας γλιτώνει από αυτή την έννοια και αν χρειαστεί να κοιμηθείτε σε ένα φίλο ή να περάσετε πολλές ώρες στο σπίτι των γονιών σας, θα έχετε πάντα την δυνατότητα να φορτίσετε εκεί το κινητό σας.

Άρωμα

Ιδανικά έχετε το δικό σας άρωμα σε ένα μικρό μπουκαλάκι στην τσάντα σας για να ανανεώνετε τη δράση του όποτε χρειάζεται. Εναλλακτικά έχετε ένα οποιοδήποτε άρωμα, που σας ταιριάζει και έτσι φροντίζετε να μυρίζετε όμορφα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κουτάκι ραπτικής

Δε χρειάζεται να είστε μοδίστρα για να έχετε πάντα μαζί σας ένα κουτάκι με μερικές βελόνες, δυο κουμπιά και λίγη κλωστή. Θα σώσετε τον εαυτό σας από ένα ξεχειλωμένο κουμπί του πουκαμίσου και από ένα σκίσιμο στη φούστα, που αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα θέλετε.

Handbag-Sewing-Kits-Red

Καθρεφτάκι

Για όλες τις φορές που χρειάστηκε να δείτε αν έχει κολλήσει δυόσμος, από το μοχίτο, στα δόντια σας και, αν έχει «τρέξει» η μάσκαρα ή αν σας κοιτάει ο τύπος που βρίσκεται πίσω σας θα έχετε αντιληφθεί τη μεγάλη σημασία ενός μικρού καθρέφτη στην τσάντα σας.

Κρέμα χεριών

Το κρύο στεγνώνει και ξηραίνει τα χέρια και όλοι εκτιμούν μια γυναίκα με απαλά στο άγγιγμα χέρια. Ενυδατώνετε συχνά τα χέρια σας με μια κρέμα χεριών που κουβαλάτε πάντα στην τσάντα σας και φροντίζετε για την απαλότητα και την υγεία του δέρματος σας.
Σύνταξη: Κέλλυ Λαουμτζή

 

greekaffair.gr