Το Σφηνάκια FM Internet Radio, λειτουργεί από το 1999! Είναι ένας από τους πρώτους Ελληνικούς σταθμούς στο Internet και πρώτος στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Το Σφηνάκια FM είναι ψυχαγωγικός σταθμός που από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα σκοπό έχει να προβάλλει την καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ποιοτική μουσική του τόπου μας αλλά και να στηρίζει και να φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένα παλιά καλά ραδιοφωνικά χρόνια.

Η Ιστορία του Σφηνάκια FM ξεκινάει από πολύ παλιά, τα χρόνια τον πειρατικών ραδιοφωνικών σταθμών με την ονομασία “Ραδιοφωνία OK”  Με ένα κασετόφωνο, ένα μικρόφωνο και 5 κασέτες τις όποιες σβήναμε και γράφαμε για πολλοστές φορές, ανοίγαμε οπότε θέλαμε και κλείναμε οπότε η Δ.E.Η έκοβε το ρεύμα!

Συνεχίζει από το Chicago και μετά το Milwaukee ως “Radio Oneiro” και “Radio Ίριδα” μέχρι και το 1999.

16-χρόνια-radio-sfinakiafm

16-χρόνια-radio-sfinakiafm

Το 1999 κατοχυρώνουμε πλέον το όνομα “Sfinakia FM” και Sfinakiafm.com στον διαδικτυακό χορό ενώ το 2008 κατοχυρώνουμε και το sfinakiafm.gr .
Το “FM” στο τέλος του ονόματος έμεινε επειδή για λίγο καιρό δοκιμάσαμε να εκπέμψουμε και στα FM αλλα εξαιτίας τον πολλών εξόδων και χωρίς κανένα έσοδο, αποφασίσαμε να παραμείνουμε μόνο στο Internet!

Τα τελευταία 5 χρόνια το σήμα μας πλέον, βγαίνει από την Πρωτεύουσα τον ΗΠΑ, Washington D.C.Έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε πάνω από 100 Χιλιάδες μοναδικούς ακροατές κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο και συνεχώς αυτός ο αριθμός μεγαλώνει.

Οι παραγωγοί μας είναι από διάφορα μέρει τις Ελλάδας, όπως το όμορφο Ηράκλειο, από την Αθήνα, την Χίο μας, την Κύπρο και φυσικά από τις Η.Π.A όπως η Washington.

Ο καθένας τους το κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ αλλά με πολύ κέφι και μεράκι αλλά και αγάπη πάνω από όλα για την καλή μουσική, και την αγάπη του για εσάς τους φίλους ακροατές μας.

Οι εκπομπές μας έχουν η καθεμιά τους το δικό τους ύφος και style, έτσι ώστε ο ακροατής μας να βρίσκει πάντα κάτι να ακούσει και να τον ενδιαφέρει.

Οι ακροατές μας, έρχονται από όλα τα άκρα του πλανήτη μας, είναι από όλες τις ηλικίες και ο καθένας τους βάζει την δικιά του πινελιά με τις αφιερώσεις τους και τα σχόλια τους στο Chat μας.

Προχωράμε στον δέκατο έκτο χρόνο μας που με τον έναν η τον άλλον τρόπο είμαστε στον αέρα, με το ένα η το άλλο όνομα αυτό δεν έχει σημασία, εκείνο που έχει όμως σημασία είναι το ότι σας δίνουμε υπόσχεση να είμαστε εδώ μαζί σας για όσο εσείς μας δίνεται δύναμη με τα σχόλια σας, τα likes σας, την αγάπη σας, και την ακρόαση σας!
Την ραδιοφωνική μας αγάπη σε όλους τους ακροατές μας όπου Γης και εάν μας ακούτε! 

Διαδώστε το Sfinakia FM σε όλο τον κόσμο!

Γιατί η καρδιά μας χτυπάει Ελληνικά!!!!

sfinakiafm-logo