Η 2η Έκθεση “ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2014”,  αποτελεί μέρος της Διεθνούς Έκθεσης “FOOD & LIFE” και περιλαμβάνει την οργανωμένη ελληνική συμμετοχή στο χώρο των παραδοσιακών και ποιοτικών τροφίμων και ποτών. Η Διεθνής Έκθεση “FOOD & LIFE” (26-30  Νοεμβρίου 2014 ), είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων και

ποτών στη γερμανική και διεθνή αγορά, με πάνω από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στην οποία λαμβάνουν μέρος αποκλειστικά μικροί και μεσαίοι παραγωγοί και εξαγωγείς (όχι πολυεθνικές εταιρίες) και πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 2003.

teaser.large_greekaffair.gr-2 (1)

Στεγασμένη στο υπερσύγχρονο διεθνές εκθεσιακό κέντρο “Messe Mϋnchen” στο χώρο του παλιού αεροδρομίου του Μονάχου στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το οποίο καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου επισκέπτη και εκθέτη, με συνολικό εμβαδόν πάνω από 45.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 10.000 τ.μ. για την έκθεση τροφίμων και ποτών, η έκθεση απευθύνεται αφενός στο καταναλωτικό κοινό άμεσα, αφού επιτρέπονται οι απ’ ευθείας πωλήσεις εντός της έκθεσης και αφετέρου σε εμπορικούς αντιπροσώπους αλυσίδων τροφίμων και ποτών, καταστημάτων delicatessen, εστιατορίων κ.α..

Η διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης “ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2014” K.L.Ni. Promotion προσφέρει με την τεχνογνωσία της στο χώρο των εκθέσεων, τη γνώση και την εμπειρία της στη γερμανική αγορά, πάντα σε συνεργασία με τους Γερμανούς διοργανωτές της έκθεσης “FOOD & LIFE”, την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς και εξαγωγείς παραδοσιακών και ποιοτικών προϊόντων την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να τα πουλήσουν και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες σε νέες και μεγάλες αγορές.

Πηγη omogeneia.gr

 

greekaffair.gr