5ο  ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχει  τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10). Η ώρα έναρξης και τις 2 ημέρες είναι στις 19:00.

Το διήμερο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Χορωδιών :

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ &ΦΙΛΩΝ ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΨΑΧΝΩΝ “ Η ΕΚΦΡΑΣΗ”, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

«Το 5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ θα προσφέρει μια μοναδική μελωδική πανδαισία στο κοινό με εκατοντάδες Χορωδούς από όλη την Ελλάδα. Να είστε όλοι εκεί!» τόνισε ο κος Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση έχει αναλάβει η Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού και Χορωδιών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Νία Κομπορόζου, ενώ την Καλλιτεχνική Επιμέλεια ο κύριος Μιχάλης Κοκκίνης.

Παράλληλα, για την Προσφορά της στον Πολιτισμό και την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της χώρας μας στη διεθνή κοινότητα θα βραβευθεί , η κυρία Στάμου Σοφία, Πρόεδρος της Sigma Media Group.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ