ΑΘΗΝΑ 1 ΙΝΤΕΡΤΑΞΙ – ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

INTERTAXI-RADIOTAXI

Για άλλη μια φορά ο Συνεταιρισμός Αθήνα 1 Ιντερτάξι δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας την ευπαθή ομάδα των νεφροπαθών, στις μεταφορές της από και προς τα νοσοκομεία των Αθηνών, με δωρεάν διαδρομές, για τις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας.
Μέχρι σήμερα στηρίζουμε έμπρακτα και σταθερά την ΜΚΟ ΙΔΕΑ, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ EQUAL SOCIETY, όπως επίσης και το SILVER ALERT. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε πως ποτέ δεν είναι αρκετή η προσφορά, ειδικά όταν πρόκειται για τον συνάνθρωπο. Με διάθεση αλληλεγγύης και υποστήριξης λοιπόν, το Διοικητικό Συμβούλιο μα και όλα μας τα μέλη συμφώνησαν ομόφωνα στο να προχωρήσουμε σε μια τέτοιας φύσεως δράση, υποστηρίζοντας, στην ουσία, τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
Από σήμερα, λοιπόν, εφόσον ανήκετε σε αυτήν την ομάδα, με το βιβλιάριο υγείας σας, μπορείτε να μας καλείτε στο 210 9212800 έτσι ώστε να σας μεταφέρουμε δωρεάν από και προς Νοσοκομεία των Αθηνών για την θεραπεία σας.
Πάντα στη διάθεση σας – Πάντα δίπλα σας!