Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Ανδρέας Γεωργίου τέλος από τον Alpha

Πού βρήκε τηλεοπτική στέγη για τη νέα του σειρά ο ηθοποιός και γνωστός σεναριογράφος

Λίγα επεισόδια μένουν και η δημοφιλής σειρά του Alpha «Τατουάζ» ρίχνει αυλαία. O ηθοποιός και σεναριογράφος Ανδρέας Γεωργίου όπως είναι γνωστό ετοιμάζει ήδη τη νέα του σειρά με τίτλο «8 Λέξεις». Ο Γεωργίου όμως δεν θα παρουσιάσει το νέο του project μέσα από τον Alpha καθώς τηλεοπτικά θα… μετακομίσει αλλού. Ο Alpha έχει ήδη «κλείσει» μία νέα σειρά που θα προβάλλεται στη θέση του «Τατουάζ».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στη Φωλιά των «Κου Κου» Ο ΣΚΑΪ περιμένει τον Ανδρέα Γεωργίου: «Η πόρτα του Alpha κλείνει οριστικά για τον Αντρέα Γεωργίου. Ο Alpha έκλεισε καθημερινό σίριαλ στη θέση του Τατουάζ. Μιλάμε για prime time, πράγμα που σημαίνει ότι ο Alpha δεν έχει πλέον θέση για τις “8 λέξεις”. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα του Alpha κλείνει για το καθημερινό του Αντρέα Γεωργίου -γιατί ετοιμάζει και εβδομαδιαίο. Και τώρα έχουν δώσει τα χέρια εξ αποστάσεως με τον ΣΚΑΪ.

Άρα ο ΣΚΑΪ λογικά τώρα περιμένει τον Αντρέα Γεωργίου. Μαθαίνω ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το Τατουάζ, ο Αντρέας Γεωργίου δεν θα μπορεί να μιλάει ηθικά και νομικά δεν θα μπορεί να μιλάει με άλλα κανάλια. Θεωρώ ότι με το τέλος του Τατουάζ θα επικυρωθεί όλο αυτό».