Αναλαμβάνει δράση ο Αλέξης Τσίπρας  για το γήπεδο της ΑΕΚ την «Αγιά Σοφιά».

 

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ασχολείται μόνο με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπως έχουμε επισημάνει, αλλά τόσο με το ΣΕΦ όπως και με την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ. Εχει έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος κολλάει το θέμα αφού δεν βάζει την υπογραφή του στην υψομετρική μελέτη, για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας θέλουν να λυθεί και αυτό το ζήτημα και ο Πρωθυπουργός προσωπικά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δήμαρχο, ώστε η να μεταφερθεί πως η πολιτεία θα στηρίξει τον Δήμο τόσο στο Άλσος, όσο και με χώρους πάρκινγκ που θα σχετίζονται με τη βελτίωση της πόλης.

Το θέμα της «Αγιάς Σοφιάς» είναι ζήτημα χρόνου να τακτοποιηθεί, καθώς τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε εξαγγελίες.

Εβαλε την… κασέτα

Ο Αρης Βασιλόπουλος έχει ποντάρει πολλά, καταπώς φαίνεται, στο επικοινωνιακό παιχνίδι για να υπεραμυνθεί των θέσεών του κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Καθημερινά λύνει τη… σιωπή του σε ένα ΜΜΕ και χθες μίλησε στον Επικοινωνία fm, τονίζοντας ξανά πως είναι κατά του πρότζεκτ του γηπέδου, ενώ αναφέρθηκε στα αιτήματα της δημοτικής αρχής, στις ευθύνες της Περιφέρειας και της πολιτείας αλλά και στο ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για την υψομετρική μελέτη. Εκανε αναφορά για ακόμα μία φορά σε «τραμπουκισμούς» και «ξυλοδαρμούς» στη Φιλαδέλφεια. Είναι προφανής η τακτική του να επικοινωνεί σε κάθε ευκαιρία τη δική του εκδοχή/αλήθεια για την «Αγια-Σοφιά».

 

Πηγη