Η μπάντα «Αnna’s Boyfriends», μια μπάντα με δυναμικό ρομαντικό χαρακτήρα (ήχο) σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, θα βρίσκονται, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, στο Pinocchio (Ιπποκράτους 56, Εξάρχεια, τηλ. 2103605353). Ωρα έναρξης 10:00 μμ. Guest star, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος. Είσοδος ελεύθερη.

anna's boyfriend 2

Η Άννα και τα αγόρια της μας ταξιδεύουν στο ουράνιο τόξο της μελωδίας με μοναδικό ταλέντο και ζωντάνια με τον Τάσο Σωτηράκη να διευθύνει από το πιάνο του. Τον Φώτη Χαμηλό με την κιθάρα του να κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ παλιού και νέου ύφους. Τον Σωτήρη Χαμπά με το καχόν του να δίνει το βήμα κρατώντας το ρυθμό και την Άννα Σαράντη, συντροφιά με τις φωνές του Φώτη και του Σωτήρη, να μας ταξιδεύει με τις ερμηνείες της.

Στα επιλεγμένα live τους εντός κι εκτός Αττικής φέρνουν το άρωμα από επιλογές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα τους, γίνονται μια φωνή και μια μεγάλη παρέα. Ακούσματα, βιώματα που μεταπηδάνε από γενιά σε γενιά και μετατρέπονται με τον δικό τους ήχο, σε μια σύγχρονη ματιά, με εξαιρετικές ισορροπίες και χωρίς υπερβολές, διασκευές, αυτοσχεδιασμοί, εκπλήξεις, σε μια «συμμαχία» ανάδειξης του ποιοτικού τραγουδιού.

anna's boyfriend 3

Από το «Δε ζητάω πολλά» και «Όμορφοι & ηττημένοι»,  στον «Άμλετ της Σελήνης», και τον «Λύκο», και από τα «Σύννεφα του γιαλού» μέχρι το «Θα σπάσω κούπες», « Καίγομαι» και από το «Μέτρησα» και το «Αυτή η νύχτα μένει», στο «Personal Jesus», «back to black», «please don’t leave me» και στο «the chain don’t believe a word», «wifh you were here», «let it be», «horse with no name», κ.ά. Συναισθήματα και νότες, ακολουθούν το περπάτημα της σκέψης, ζωντανεύουν αγλκαλιές, φυσούν ψυχή, απελευθερώνουν σιωπές…

Στο πρόγραμμα παρουσιάζουν επίσης νέα τραγούδια από το cd που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Πρόκειται για τραγούδια που μελοποιεί ο συνθέτης Τάσος Σωτηράκης, σε στίχους της Σοφίας Αδαμίδου, με ερμηνεύτρια την Αννα Σαράντη στον πρώτο προσωπικό της δίσκο.

 

Τάσος Σωτηράκης: Πιάνο
Άννα Σαράντη: Φωνή
Φώτης Χαμηλός: Κιθάρα – Φωνή
Σωτήρης Χάμπας: Κρουστά – Φωνή

 

 

greekaffair.gr: χορηγοί επικοινωνίας