ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΓΑΛΑ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

4 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καθαρίζουμε τα ψάρια τα πλένουμε και τα αλατοπιπερώνουμε, πολτοποιούμε μια σκελίδα σκόρδο και αλείφουμε με αυτήν τις κοιλιές των ψαριών. Βάζουμε πολύ λάδι στο τηγάνι να κάψει, αλευρώνουμε τα ψάρια και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα διατηρούμε ζεστά. Καθαρίζουμε το τηγάνι ρίχνουμε λάδι κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένο και τα σοτάρουμε, προσθέτουμε το κρασί τη τομάτα το μαϊντανό τη δάφνη αλατοπιπερώνουμε βάζουμε και λίγο νερό και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Αφαιρούμε τη δάφνη και περιχύνουμε τα ψάρια μας με τη σάλτσα.