Τη συγγραφέα και παρουσιάστρια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Μαρί Κυριακού, βράβευσε ο Όμιλος Ξυνή, μετά από πρόταση των σπουδαστών του στο Παιδαγωγικό Τμήμα.

Η Μαρί Κυριακού παρέλαβε την τιμητική διάκριση για την προσφορά της στα παιδιά αλλά και για το κοινωνικό έργο που επιτελεί, από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Σοφοκλή Ξυνή, λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι η πρόταση για τη βράβευσή της προήλθε από τους ίδιους τους σπουδαστές της Σχολής.

Πριν από την βράβευση, οι σπουδαστές επιφύλαξαν και μια έκπληξη για την Μαρί Κυριακού, καθώς παρουσίασαν ένα πρωτότυπο θεατρικό παιχνίδι με πρωταγωνιστή το Μάικ το Φασολάκη που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Στην τελετή αποφοίτησης εκτός από την Μαρί Κυριακού, βραβεύτηκαν και οι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας και Αργυρούπολης – Ελληνικού αλλά και ο περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ».

tha_170615_ant1_kuriakou-iek-xini63195

Η Μαρί Κυριακού παρακολουθεί την θεατρική  παράσταση με πρωταγωνιστή το «Μάικ το Φασολάκη», που ετοίμασαν ειδικά για εκείνη, οι σπουδάστριες του Παιδαγωγικού Τμήματος της Σχολής.

tha_170615_ant1_kuriakou-iek-xini63212

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Μαρί Κυριακού, χειροκροτεί τους σπουδαστές που παρουσίασαν το έργο τους.

tha_170615_ant1_kuriakou-iek-xini63243

Η Μαρί Κυριακού παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο του ΙΕΚ Ξυνή, κ. Σοφοκλή Ξυνή.

tha_170615_ant1_kuriakou-iek-xini63289

Με  σπουδάστριες του Παιδαγωγικού Τμήματος των ΙΕΚ Ξυνή, που δημιούργησαν την θεατρική παράσταση με το «Μάικ το Φασολάκη».

www.greekaffair.gr