Διαγωνισμός  – μπες και εσύ στην κλήρωση για 2 βιβλία από το Ιστορικό μυθιστόρημα “Τα θεριά της Μεσογείου” της Συγγραφέας Νεκταρία Ζαγοριανάκου από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

Για τα δύσκολα βράδια του χειμώνα … 2 τυχεροί αναγνώστες του greekaffair, θα κερδίσουν το νέο Ιστορικό μυθιστόρημα “Τα θεριά της Μεσογείου” της  Συγγραφέας Νεκταρία Ζαγοριανάκου από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

 

Τα θεριά της Μεσογείου

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Γεννήθηκε στη Μάλτα και τον λένε Αυγουστίνο. Γεννήθηκε στη Μάνη και τον λένε Γρηγόρη. Κι οι δυο την ίδια νύχτα πήρανε την πρώτη ανάσα, κάτω από τα ίδια αστέρια, το 1645, τότε που ξέσπασε ο πόλεμος ανάμεσα στους Βένετους και τους Τούρκους… για την Κρήτη… για τον Χάνδακα. Δυο φαινομενικά άσχετοι άνθρωποι, δεμένοι όμως με μια αόρατη αλυσίδα.

Και μια Βενετσιάνα καλλονή γεννημένη από Κρητικό πατέρα.

Ακολουθώντας τις περιπέτειες της ζωής τους μπαρκάρουμε με ατρόμητους Μανιάτες πειρατές, μπαίνουμε σε μεγαλόπρεπα βενετσιάνικα παλάτια, κλεινόμαστε σε σκοτεινά μπουντρούμια της Πόλης και καιγόμαστε στη φλόγα ενός απαγορευμένου έρωτα.

nektaria-zagorianakou

Η Νεκταρία Ζαγοριανάκου-Μακρυδήμα γεννήθηκε στην Σπάρτη. Μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στη Ρώμη. Ειδικεύτηκε στην Κυτταρολογία και αναγορεύτηκε διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το πρώτο της βιβλίο “Γνωριμία… με το Ζαγόρι” εκδόθηκε το 2010.

Είναι παντρεμένη, μητέρα δυο αγοριών και ζει στα Ιωάννινα.

Κάνετε like στη σελίδα του www.greekaffair.gr και στη συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ) και τον τίτλο του βιβλίου και μπείτε στην κλήρωση!

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας