Διαγωνισμός Βιβλίου: «ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ» του ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Διαγωνισμός Βιβλίου:  Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του αγαπημένου συγγραφέα ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ που υπογράφει τη νουάρ σειρά του με το ψευδώνυμο Θάνος Δραγούμης «ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Κάνετε like στη σελίδα του greekaffair.gr στο Facebook, κοινοποιήστε το άρθρο, και διεκδικήστε δωρεάν ένα από τα 2 έντυπα του νέου βιβλίου, «ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ».

Για να μπείτε στην κλήρωση συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχειά σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) και τον τίτλο του βιβλίου και πατήστε αποστολή.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 27/6, στις 13:00 το μεσημέρι στην σελίδα μας στο facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

“ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ” του ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ως Θάνος Δραγούμης.

Σειρά: Αστυνομικό

(ISBN: 978-618-03-1108-2, σελ.: 464, τιμή: 16,60€)

Χρόνος έκδοσης: Ιούνιος 2017

Θεσσαλονίκη, 1998

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Καρατζάς ξυλοφορτώνεται μέχρι θανάτου κι αιμορραγεί ακατάσχετα από την κομμένη μύτη του για να μην τη χώνει εκεί που δεν πρέπει.

Αθήνα, 2010

Ο ειδικός εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παύλος Ηλιάδης εξαφανίζεται από προσώπου γης ύστερα από ένα δείπνο μεταξύ εντιμότατων κυρίων: πολιτικών, δημοσιογράφων, πληρωμένων μπράβων και ρώσων επενδυτών. Έπεσε θύμα απαγωγής; Δολοφονήθηκε; Ή μήπως η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη;

Ο δικηγόρος Μίλτος Μαρνέρης προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τα ίχνη του φίλου του μπαίνοντας σ’ έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, σπαρμένο με κομμένες κάννες, κομμένα δάχτυλα και κομμένα λαρύγγια.

Μοναδική του σύμμαχος η χυμώδης τηλεοπτική περσόνα και ερωμένη του υφυπουργού Οικονομικών Έλλη Καμπάνη που αλλάζει στρατόπεδο εν μαιά νυκτί με ένα και μόνο στόχο: ν’ αποδείξει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται καυτό, σαν την ίδια.

Το βιβλίο περιέχει QR CODE με δώρο την αστυνομική νουβέλα του Βαθιά λαρύγγια.

Έγραψαν για τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Θάνου Δραγούμη

Η ευρηματική πλοκή του Θάνου Δραγούμη, η ξέφρενη δράση και η απολαυστική  αφήγηση δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα…

Φίλιππος Φιλίππου, ΤΟ ΒΗΜΑ

Ένα γράψιμο που ο Ταραντίνο μπορεί και να το έκανε ταινία, καθώς η βία, ο κυνισμός και οι θανατερές ατάκες πέφτουν σύννεφο…

Στέφανος Τσιτσόπουλος, Athens Voice

Άρτια δομή, γρήγορη πλοκή, λόγος που ρέει, ανατροπές και κορυφώσεις που κρατούν την ανάσα του αναγνώστη…

Δήμητρα Ρουμπούλα, Έθνος

Ο Θάνος ∆ραγούµης είναι λογοτεχνικό ψευδώνυµο του συγγραφέα Θοδωρή Παπαθεοδώρου. Με αυτό το ψευδώνυµο έχει εκδώσει τα αστυνοµικά µυθιστορήµατα Σφαγείο Σαλονίκης (2011) και Μαύρη αυγή (2013).