Ο Ρυθμός 949 δε σας χαρίζει μόνο επιτυχίες… σας χαρίζει και την ευκαιρία να βρείτε το ταίρι σας στο πιο glam party για singles, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στο 4711 αλλά και να κερδίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για 2 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις all inclusive + ρομαντικό δείπνο, στο Olympia Riviera Resort!

Αν θέλετε να είστε εσείς ανάμεσα σ’ αυτούς που θα βρούνε το άλλο τους μισό και να δεν θα είναι μόνοι του Αγ. Βαλεντίνου, τότε μη χάνετε καιρό!

Η διαδικασία για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό είναι απλή:

  • Μείνετε συντονισμένοι στον Ρυθμό 949 και μόλις οι παραγωγοί ανακοινώσουν τα διαγωνισμό στον αέρα, στείλτε SMS γράφοντας Α (άντρας) ή Γ (γυναίκα) στο 19039 (0,11€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  • Οι 10 πρώτοι άντρες & οι 10 πρώτες γυναίκες – ανά εκπομπή – θα κερδίζουν την πρόσκλησή τους.
  • Στη συνέχεια θα λάβετε ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα που θα βρείτε στο site του Ρυθμού 949.
  • Σε όλους τους νικητές, θα γίνει ηλεκτρονική αποστολή πρόσκλησης και τηλεφωνική ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του #rythmoflirt_party.
  • Ένας τυχερός θα κερδίσει την ημέρα του πάρτι μετά από κλήρωση ένα ρομαντικό ταξίδι στο Olympia Riviera Resort

Μπορείτε να κερδίσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου! Λάβετε θέσεις λοιπόν Βαλεντίνοι, συντονιστείτε στον Ρυθμό 949 και ετοιμαστείτε για πολύυυυ rythmoflirt!

??????????????

 

greekaffair.gr