Η Αιμιλία Ράπτη στο τραγούδι, με τη mezzo φωνή της και η Αντιγόνη Γιαννοπούλου στα πλήκτρα με τις διασκευές της από το Digital Workstation Synthesizer TYROS 5, ενώσανε το κλασσικό με το μοντέρνο με ένα μουσικό ταξίδι από όλο τον κόσμο, μέσα από τραγούδια των Κουρτ Βάιλ, Shirley Bassey, Pink Martini, Nino Rota, Ποπ Όπερα…Μια βραδιά γεμάτη μουσικές που μας κάνουν να ονειρευόμαστε.

Due Nocturno 1

Κρατήσεις θέσεων

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο info@dieleusis.gr, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.                                 Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Due Nocturno 3

Λίγα λόγια για τις μουσικούς

Η Αιμιλία Ράπτη είναι πτυχιούχος ειδικού αρμονίας από το Εθνικό Ωδείο, διπλωματούχος  μονωδίας, με δασκάλους τον Φραγκίσκο Βουτσίνο κ τη Λυδία Αγγελοπούλου και σπουδές στο κλασσικό πιάνο. Έχει συνεργασίες σε μουσικά σχήματα με τον Νότη Μαυρουδή.

Τα τελευταία δέκα χρόνια διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο τραγούδι στο ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Η Αντιγόνη Γιαννοπούλου είναι απόφοιτος του ωδείου Φίλιππος Νάκας στο δίσκαλο αρμόνιο κάτοχος του διπλώματος Grade 6 της Yamaha Music Foundation. Είναι πτυχιούχος της σχολής πιάνου και ανώτερων θεωρητικών. Έχει 15ετή εμπειρία διδασκαλίας και τα τελευταία δέκα χρόνια διδάσκει στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Γράφει μουσική , στίχους, ενορχηστρώνει τα έργα της, παίζει πλήκτρα κ έχει εμφανιστεί ζωντανά με γνωστούς καλλιτέχνες.

Γράφει ορχηστρική μουσική, τραγούδια με στίχους,  συνθέτει, ενορχηστρώνει, διασκευάζει τραγούδια του χθες με ήχους του σήμερα.  Έχει επιρροές από μουσικούς όπως Jean Michel Jarre, Βαγγέλη Παπαθανασιου Paul Mauriat, Marc Almond, από μουσική κινηματογράφου και από παλιά γαλλικά τραγούδια.

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»

greekaffair.gr