Ένα ιδιαίτερο Live ήταν το 7ο για το «Dancing With The Stars», αφού οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν το τραγούδι της ζωής τους και μάλιστα… δεν έφυγε κανείς!

dwts5-7o-live 2

Έρχονται βλέπετε Χριστούγεννα και τα αστέρια μας πήραν το δώρο τους λίγο νωρίτερα! Στην αρχή του Live, η Δούκισσα ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι στο τέλος της βραδιάς δεν θα υπάρξει αποχώρηση! Και όχι μόνο αυτό, αφού για πρώτη φορά φέτος, ο νικητής της βραδιάς, δηλαδή αυτός που θα συγκέντρωνε το υψηλότερο σύνολο βαθμολογίας και ψηφοφορίας, θα κέρδιζε ασυλία, δηλαδή τη δυνατότητα να εξαιρεθεί από την επόμενη διαδικασία αποχώρησης και να χορεύει… σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Αυτή τη φορά, οι πρόβες είχαν γέλιο, κλάμα, συγκίνηση, δυνατά συναισθήματα και άγχος. Όχι μόνο από τους λαμπερούς διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ήθελαν να χορέψουν καλύτερα από κάθε άλλη φορά, αλλά κυρίως από τους χορογράφους, οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν την καλύτερή τους χορογραφία.

Κάθε τραγούδι είχε τη δική του ιστορία και κάθε ιστορία ήταν γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες.

Το «Lambada» ήταν το τραγούδι που χόρευε η Ειρήνη όταν ήταν μικρή και την έκανε να συνειδητοποιήσει την αγάπη της για τη μουσική και τον χορό. Πάνω σε ένα τραγούδι που πάντα θα της θυμίζει το καλοκαίρι που γνώρισε το σύζυγό της και απέκτησε ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της, χόρεψε η Νικολέττα.

dwts5-7o-live 3Ο Θεοχάρης πάλι, επέλεξε το τραγούδι που τον συντρόφευε στο μεγαλύτερο χωρισμό της ζωής του, ο Φάνης αυτό που άκουγε στην  πρώτη του ερωτική απογοήτευση, ενώ η Μορφούλα, το κομμάτι που την έκανε να ασχοληθεί με τη Ρυθμική Γυμναστική!

dwts5-7o-live 4Ο Χρήστος χόρεψε για την κόρη του Μαρίνα το ομώνυμο τραγούδι, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, ενώ ο Θάνος, ευτυχισμένος πατέρας δύο κοριτσιών, χόρεψε το τραγούδι που έχει συνδέσει με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, τον ερχομό των παιδιών του.

dwts5-7o-live 7Τραγούδι – σταθμός για την Νίκη είναι «Το χειροκρότημα» και όλα όσα πρεσβεύει, ενώ για την Μαρία, το «Τσιφτετέλι», για όλες τις χαρούμενες στιγμές που της χάρισε!

dwts5-7o-live 6Οι συγκινητικές και πολύ προσωπικές ιστορίες των διαγωνιζομένων συνεπήραν την Δούκισσα αλλά και τους κριτές, αφού η βαθμολογία τους ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά! Είδαμε μέχρι και το πολυπόθητο 10άρι από τον κύριο Λάτσιο στην Μορφούλα και στον Ρίχαρντ, οι οποίοι αναδείχθηκαν και νικητές της ασυλίας! Αυτό σημαίνει ότι στο επόμενο Live, η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία αποχώρησης και θα χορέψουν μόνο για να το χαρούν.

dwts5-7o-live 5

dwts5-7o-live 8Πιο αναλυτικά…

Η Μαρία, με το «Bollywood» τσιφτετέλι της, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και οι κριτές της χάρισαν 40 βαθμούς.

Η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ έδωσαν μία συγκλονιστική χορευτική παράσταση, πήραν 46 βαθμούς και το πρώτο 10άρι της χρονιάς και κέρδισαν την ασυλία!

Η Νικολέττα και ο Θοδωρής αφιέρωσαν την χορογραφία τους σε όλους τους ανθρώπους που έχουν χάσει την ελπίδα τους και οι κριτές τους χάρισαν 43 βαθμούς.

Οι μεγαλύτερες «επιτυχίες» του Θάνου είναι οι δυο του κόρες και για αυτές χόρεψε απόψε. Συγκέντρωσε 37 βαθμούς.

Το τραγούδι «Lambada» έχει σημαδέψει την ζωή της Ειρήνης και εκείνη μας «σημάδεψε» για πάντα με την εμφάνιση της. Κέρδισε 36 βαθμούς.

Ο Θεοχάρης χόρεψε ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι για μία αγάπη που τελείωσε και κέρδισε 35 βαθμούς.

Ο Χρήστος αφιέρωσε το υπέροχο τραγούδι «Μαρίνα» στην 12χρονη Μαρίνα του και οι κριτές τον αντάμειψαν με 40 βαθμούς.

Η Νίκη και ο Βλαντιμίρ θέλησαν μέσα από την χορογραφία τους να δείξουν πόσο σημαντικό είναι να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας και οι κριτές τους επιβράβευσαν με 44 βαθμούς!

Ο Φάνης κινήθηκε σε ρυθμούς 90’s, χόρεψε μία μεγάλη επιτυχία της εποχής αφιερωμένη στην πρώτη του ερωτική απογοήτευση και συγκέντρωσε 29 βαθμούς.

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 8ο live και την αγαπημένη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, να χορεύει αποκλειστικά για εμάς!

Στα Παρασκήνια!!!

dwts5-7o-live 9

dwts5-7o-live 10

dwts5-7o-live 11

dwts5-7o-live 12

dwts5-7o-live 13

dwts5-7o-live 14

dwts5-7o-live 15

dwts5-7o-live 16

dwts5-7o-live 17

dwts5-7o-live 18

dwts5-7o-live 19

dwts5-7o-live 20

dwts5-7o-live 22

dwts5-7o-live 23

dwts5-7o-live 21

 

greekaffair.gr