ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΗΤΑΝ  Ο ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΩΝΤΙΑ ΑΝΝΑ

dwts5-8o 9

dwts5-8o 1

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα φέτος με το 8ο live του DANCING WITH THE STARS 5, αφού κάποιοι από τους ήρωες που ζουν στο πιο χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο, στο Christmas Factory, «άνοιξαν» με τον καλύτερο τρόπο το σόου! Και η Δούκισσα όμως, πάντα στο πνεύμα των ημερών, έκανε μία ακόμα πιο γιορτινή είσοδο, αυτή τη φορά στο πλευρό του Άγιου Βασίλη.

Ο χορός ξεκίνησε με τον Χρήστο, που μας ταξίδεψε στην Κούβα με την Salsa του και ακολούθησαν η Νίκη με ένα επιβλητικό Paso doble, η Νικολέττα με ένα συγκινητικό Quickstep και ο Θάνος με ένα ξεσηκωτικό Mambo.

dwts5-8o 2

Η συνέχεια ήταν λίγο πιο ατμοσφαιρική, αφού η Μαρία προσπάθησε να μας μυήσει στον κόσμο του αργεντίνικου Tango, ενώ η Ειρήνη ανέβασε και πάλι την θερμοκρασία με το Cha Cha Cha της.

Ακολούθησαν ο «ιπτάμενος» Φάνης με ένα Quickstep και ο Θεοχάρης που δοκίμασε τις δυνατότητές του στο λίκνισμα των γοφών που απαιτεί η Bachata!

dwts5-8o 3

Η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ, λόγω της ασυλίας που κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα, μας χάρισαν ένα Jive εκτός συναγωνισμού, αφού είχαν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο επόμενο Live.

Λίγο πριν τα αποτελέσματα, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με 6 χορευτές! Συνδύασε αρμονικά πολλούς και διαφορετικούς χορούς, ισορρόπησε τέλεια επάνω στις υπέροχες πουέντ της και κατάφερε να μας ξεσηκώσει όλους με το χορό και την ερμηνεία της!

dwts5-8o 4

Την στιγμή της αποχώρησης, τα ζευγάρια πάγωσαν…

Υποψήφιοι ήταν ο Θάνος και ο Φάνης.

Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το 8ο Live του Dancing with the Stars ήταν ο Θάνος και η Κλώντια Άννα!

dwts5-8o 6

Πιο αναλυτικά…

Οι κριτές είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον Θεοχάρη και η bachata του συγκέντρωσε 35 βαθμούς.

Αν και η Μορφούλα με τον Ρίχαρντ χόρεψαν εκτός συναγωνισμού λόγω ασυλίας, στο Jive έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Ο «ιπτάμενος» Φάνης έβαλε τα δυνατά του, χόρεψε Quickstep αλλά προσγειώθηκε απότομα, αφού ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση. Συγκέντρωσε 27 βαθμούς. Η Νικολέττα και ο Θοδωρής μας συγκίνησαν με την Quickstep χορογραφία τους επάνω σε ένα υπέροχο τραγούδι της Μελίνας Μερκούρη και πήραν 44 βαθμούς.

Παρόλο που φοβόταν πολύ το Paso Doble, η Νίκη κατάφερε να συγκεντρώσει 36 βαθμούς. Ο Χρήστος κούνησε σαν «Κουβανός» τους γοφούς του και η Salsa του κατάφερε να συγκεντρώσει 44 βαθμούς. Ο Θάνος και η Κλώντια Άννα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο Mambo, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο επόμενο Live.

Τι και αν το Cha Cha Cha θέλει «ελεγχόμενο» κούνημα σύμφωνα με την Ειρήνη; Κουνήθηκε για τα καλά και συγκέντρωσε 41 βαθμούς!

Τέλος, η Μαρία και ο Παύλος δεν ενθουσίασαν τους κριτές με το αργεντίνικο Tango τους… Τους έδωσαν 33 βαθμούς και περιμένουν ακόμα περισσότερα από αυτό το ζευγάρι.

Κάθε εβδομάδα και μία ανατροπή! Τι θα γίνει άραγε την επόμενη που ξεκινάνε και οι διπλοί χοροί και η αρχή γίνεται με τον πιο χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο χορού;

dwts5-8o 5

dwts5-8o 7

dwts5-8o 8

dwts5-8o 10

dwts5-8o 11

dwts5-8o 12p

dwts5-8o 13p

dwts5-8o 14p

dwts5-8o 15p

dwts5-8o 16p

dwts5-8o 18p

dwts5-8o 19p

 

dwts5-8o 21p

dwts5-8o 22p

dwts5-8o 23p

dwts5-8o 24p

dwts5-8o 25p

dwts5-8o 26p

dwts5-8o 27p

dwts5-8o 17pΡαντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 9ο live! 

Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, γιατί τα καλύτερα … χορεύονται!

Κι ας μην ξεχνάμε… Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει και φέτος τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος.

 

greekaffair.gr