ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΣΕΜΠΡΟΥ

 

“Ας κερδίσει .. ο καλύτερος!”

Αυτό ήταν το motto της χτεσινής βραδιάς και του 6ου Live, αφού τα ζευγάρια, χωρισμένα ανά δύο, μονομάχησαν χορεύοντας το ίδιο είδος χορού. Το νικητήριο ζευγάρι θα επιβραβευόταν με 2 επιπλέον βαθμούς!

dwts5-6o-live 1

dwts5-6o-live 2

Όλοι μπήκαν αμέσως στο ρόλο τους και θέλησαν να κυριαρχήσουν έναντι του αντιπάλου τους. Άλλοι λιγότερο ανταγωνιστικά, όπως ο Χρήστος και η Νικολέττα, οι οποίοι αναμετρήθηκαν «στήθος με στήθος» στο επιβλητικό Paso Doble και άλλοι μέχρι «εσχάτων», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φάνη για τη Μορφούλα! Οι υπόλοιποι μονομάχοι ήταν η Ειρήνη και ο Θεοχάρης, οι οποίοι ανταγωνίστηκαν στο Foxtrot, η Μαρία με τη Νίκη σε μία πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση «γοφών» και οι δύο Θανάσηδες, οι οποίοι «κέρναγαν» ο ένας τον άλλον… βιεννέζικο waltz!

dwts5-6o-live 3

dwts5-6o-live 4

Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η βραδιά ξεκίνησε με το πιο λαμπερό χαμόγελο της Δούκισσας, ενώ λίγο πριν το τέλος, οι πρωταγωνιστές της μουσικοχορευτικής παράστασης «Θα περάσει κι αυτό», Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μιχάλης Μαρίνος, Μέμος Μπεγνής και Πρόδρομος Τοσουνίδης, ενθουσίασαν το κοινό με τα τραγούδια και το χορό τους!

dwts5-6o-live 5

dwts5-6o-live 6

dwts5-6o-live 7

Νικητές των μονομαχιών αναδείχθηκαν η Νίκη με τον Βλαντιμίρ, η Ειρήνη με τον Κωνσταντίνο, η Μορφούλα με τον Ρίχαρντ, ο  Θάνος με την Κλώντια – Άννα, ενώ η μοναδική ισοπαλία και ισοβαθμία ήταν ανάμεσα στη Νικολέττα και στο Χρήστο!

Η αγωνία ωστόσο κορυφώθηκε στην πιο σημαντική μονομαχία της βραδιάς… Αυτή της αποχώρησης! Υποψήφιοι ήταν η Ειρήνη και ο Θανάσης και δυστυχώς ο Θανάσης και η Εύη δεν κατάφεραν να προκριθούν στο επόμενο και πολύ «προσωπικό» live!

dwts5-6o-live 8

dwts5-6o-live 1b

Πιο αναλυτικά…

Τι και αν ο Χρήστος φοβόταν το Paso Doble; Χόρεψε τόσο καλά που κέρδισε 37 βαθμούς και ισοβάθμησε στη μονομαχία με την αντίπαλο του, Νικολέττα και τον Θοδωρή. Αν και η Μαρία προσπάθησε να βγάλει όλη της τη θηλυκότητα χορεύοντας Salsa, με 26 βαθμούς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νίκη στην μονομαχία.

dwts5-6o-live 2b

dwts5-6o-live 7bc

Οι γοφοί της αλλά και τα άπειρα χιλιόμετρα στις πασαρέλες βοήθησαν την Νίκη στην Salsa. Κατάφερε να συγκεντρώσει 35 βαθμούς και να κερδίσει την αντίπαλο της Μαρία.

Τι και αν ήθελε ο Θανάσης να βγει νικητής σε αυτήν την μονομαχία… Ο Θάνος χόρεψε ένα πολύ ωραίο βιεννέζικο βαλς, κέρδισε 34 βαθμούς αλλά και τον τίτλο του νικητή!

dwts5-6o-live 3b

dwts5-6o-live 4b

Το βιεννέζικο Waltz άρεσε πολύ στον Θανάση. Παρά την καλή του εμφάνιση όμως, δεν κατάφερε να προκριθεί στο επόμενο live.

Ο Φάνης μονομάχησε με τη Μορφούλα χορεύοντας Mambo και αυτή η μάχη τον βρήκε «λαβωμένο» με 25 βαθμούς.

Η Μορφούλα πάλι, είχε προειδοποιήσει το Φάνη ότι ο μοναδικός τρόπος να μην κερδίσει, είναι να μην χορέψει… Οι 40 βαθμοί της, επισφράγισαν την νίκη της!

dwts5-6o-live 5b

dwts5-6o-live 6b

dwts5-6o-live 7b

Αν και ο Θεοχάρης απειλούσε την αντίπαλό του Ειρήνη ότι ο συνδυασμός «κοκκινομάλλας» και «Σκορπιού» είναι σαρωτικός, δεν κατάφερε να βγει νικητής της μονομαχίας. Κέρδισε 31 βαθμούς.

Στον Κωνσταντίνο πάλι, δεν αρέσει να χάνει και απ’ ότι φάνηκε, ούτε και στην Ειρήνη! Χόρεψαν Foxtrot, κέρδισαν τον Θεοχάρη και την Αναστασία και πήραν 36 βαθμούς! Και όμως, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά τελικά ο Θανάσης και η Εύη ήταν αυτοί που αποχώρησαν!

dwts5-6o-live 8b

dwts5-6o-live 1bc

dwts5-6o-live 2bc

Την ίδια στιγμή, το twitter των διαγωνιζομένων πήρε φωτιά και το Instagram πλημμύρισε από χορευτικές φιγούρες! Όλοι ζητούσαν από τους followers τους, μικρούς και μεγάλους, να τους στηρίξουν για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο Live.

dwts5-6o-live 3bc

dwts5-6o-live 6bc

Λίγο πριν το τέλος η Δούκισσα ανακοίνωσε στους εννέα πλέον διαγωνιζόμενους ότι την επόμενη εβδομάδα θα χορέψουν τραγούδια που οι ίδιοι θα έχουν επιλέξει!

Τα τραγούδια αυτά θα έχουν τη δική τους ιστορία! Ποια θα είναι αυτή; Υπομονή μέχρι την επόμενη Κυριακή!

dwts5-6o-live 4bc

dwts5-6o-live 5bc

 

greekaffair.gr