ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΗΤΑΝ  Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ

dwts5 9o live 8

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα στο Dancing with the Stars και για τα λαμπερά μας αστέρια, ήταν γεμάτα χορό. Άλλωστε δεν είναι και λίγο να χορεύεις δύο χορούς και ο δεύτερος να είναι ένας χορευτικός μαραθώνιος!

dwts5 9o live 12

Ας πάρουμε όμως την χριστουγεννιάτικη μας ιστορία από την αρχή…

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα ατμοσφαιρικό υπερθέαμα, αφού υπέροχες παιδικές φωνές συνδυάστηκαν με τον πιο εντυπωσιακό ακροβατικό χορό. Η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου συναντήθηκε με την ομάδα σύγχρονου ακροβατικού χορού «Altius», η οποία αποτελείται από πρωταθλητές ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής και το αποτέλεσμα… μας έκοψε την ανάσα!

Η εντυπωσιακή Δούκισσα έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει ο χορός και η σκηνή πλημμύρισε με τις πιο χριστουγεννιάτικες freestyle χορογραφίες.

dwts5 9o live 1

Η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ έγιναν τα «Πνεύματα» των Χριστουγέννων, η Νίκη γέμισε τη σκηνή με ζάχαρη άχνη από κουραμπιέδες, η Μαρία έβαλε φτερά, ενώ ο Χρήστος έγινε χιονάνθρωπος για τις ανάγκες της χορογραφίας.

Από την άλλη, ο Θεοχάρης και η Αναστασία χόρεψαν σαν… στο «σπίτι» τους, η Νικολέττα μας παρουσίασε τη δική της εκδοχή της «Σταχτοπούτας» και η Ειρήνη με τον Κωνσταντίνο ευχήθηκαν «Φέτος τα Χριστούγεννα» να βγάλουν όλοι μία ωραία τρέλα!

dwts5 9o live 11

dwts5 9o live 7

dwts5 9o live 14

Στην περίπτωση του Φάνη πάλι, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο «χριστουγεννιάτικα», αφού η χορογραφία του θύμιζε καλοκαίρι. Η διάθεση του όμως ήταν άκρως εορταστική.

dwts5 9o live 5

Αφού ολοκληρώθηκαν οι πρώτες χορογραφίες των ζευγαριών, οι «Vanilla Swing», ένα συγκρότημα με σύγχρονο ήχο αλλά vintage αισθητική, έκαναν την εμφάνιση τους και με αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος Μαραθώνιος – θεσμός του Dancing with the Stars!

dwts5 9o live 2

dwts5 9o live 4

Φέτος για πρώτη φορά τα ζευγάρια χόρεψαν Swing και το συγκρότημα έπαιζε ζωντανά καθ’ όλη την διάρκεια του μαραθωνίου.

Όλα λοιπόν τα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να χορεύουν ασταμάτητα, έχοντας στόχο τους 5 επιπλέον βαθμούς που θα έπαιρνε ο νικητής του Μαραθωνίου.

dwts5 9o live 15

Το ζευγάρι που κέρδισε.. και δεν το πίστευε, ήταν ο Χρήστος με την Μαρία! Οι 5 επιπλέον βαθμοί έγιναν δικοί τους.

Τη στιγμή της αποχώρησης όμως, τα πράγματα σοβάρεψαν. Τα δύο ζευγάρια που έμειναν τελευταία στο παρκέ του Dancing with the Stars ήταν η Μαρία με τον Παύλο και ο Φάνης με την Τζένη.

Τελικά, η Μαρία που χόρεψε για όλους εμάς 9 ολόκληρες εβδομάδες, δεν κατάφερε να προκριθεί στο επόμενο Live.

Πόσες ανατροπές θα γίνουν φέτος στο Dancing with the Stars!

dwts5 9o live 9

dwts5 9o live 13Πιο αναλυτικά…

Ο Φάνης έβαλε τα δυνατά του, πήρε την καλύτερη του βαθμολογία και όμως, παρά τους 32 βαθμούς που του έδωσαν οι κριτές, ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Μορφούλα χόρεψε με την ψυχή της και είδαμε για πρώτη φορά στο φετινό Dancing with the Stars και τις 5 ρακέτες με τον αριθμό 10! Σύνολο 50 βαθμοί! Η Νικολέττα ως άλλη «Σταχτοπούτα» εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και πήρε 45 βαθμούς. Η Νίκη χάρηκε πολύ με τη χορογραφία αυτής της εβδομάδας και την χαρήκαμε και εμείς! Οι κριτές της χάρισαν 43 βαθμούς!

Αν και η Μαρία έκανε μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις, δεν κατάφερε να προκριθεί στο επόμενο live! Ο Θεοχάρης και η Αναστασία πάλι, με μία ανατρεπτική χριστουγεννιάτικη χορογραφία κατάφεραν να συγκεντρώσουν 41 βαθμούς!

Η freestyle χορογραφία του Χρήστου και της Μαρίας έφερε έναν χιονάνθρωπο στο πλατό. Οι κριτές τους έδωσαν 43 βαθμούς, οι οποίοι όμως έγιναν 48, αφού ήταν και το ζευγάρι που κέρδισε το χορευτικό μαραθώνιο και τους 5 επιπλέον βαθμούς!

Η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος τέλος, προκάλεσαν μία μικρή «χιονόπτωση» στο τέλος της χορογραφίας τους και συγκέντρωσαν 40 βαθμούς!

Κάθε εβδομάδα και μία ανατροπή! Την επόμενη εβδομάδα, από κοντά με ακόμα περισσότερο χορό και για πρώτη φορά στο Dancing with the Stars, την πιο εορταστική χορευτική μάχη με 3 νικητές!

dwts5 9o live 16

dwts5 9o live 18

dwts5 9o live 19

dwts5 9o live 20

dwts5 9o live 21

dwts5 9o live 23

dwts5 9o live 22

dwts5 9o live 17

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 10ο live!

Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, γιατί τα καλύτερα … χορεύονται!

dwts5 9o live 6

Κι ας μην ξεχνάμε… Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει και φέτος τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος.

 

greekaffair.gr