Το 12ο Live θα είναι όλο… εκπλήξεις!

Έρχονται η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Λάουρα Νάργες και ο Ηλίας Βρεττός!, σε ένα ξεχωριστό ICONIC DANCE για τους διαγωνιζόμενους!

Prezerakou

Special Guest εμφάνιση  η Μαίρη Συνατσάκη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1.

PAPADHMHTRIOU

Μοναδικές εκπλήξεις, αγαπημένη μουσική, super guests και φυσικά πολύ χορό, φέρνει για τους τηλεθεατές το 12ο Live του DANCING WITH THE STARS 5 την Κυριακή 11 Ιανουαρίου.

Τα ζευγάρια που παραμένουν στο παιχνίδι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι διαγωνιζόμενοι celebrities θα αντιγράψουν τους χορούς που ξεχώρισαν από τα περασμένα DANCING WITH THE STARS όσο καλύτερα μπορούν, χαρίζοντας στους τηλεθεατές ένα διαφορετικό happening! Ποιοι θα τους συνοδεύσουν; Μα φυσικά, οι ξεχωριστοί διαγωνιζόμενοι από τις περασμένες σεζόν! Δηλαδή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Λαουρα Νάργες και ο Ηλίας Βρεττός!

HLIAS-BRETTOS-2639

 

Επίσης, Special Guest  εμφάνιση θα κάνει και η Μαίρη Συνατσάκη, σε μία μοναδική βραδιά!

SYNATSAKH

Ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα χορέψει καλύτερα και θα παραμείνει στα LIve; Ποιους θα αναδείξει η κριτική επιτροπή; Ποιο ζευγάρι θα αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στη χορογραφία, αντιγράφοντάς την πιστά από το παρελθόν και ποιο θα αποχωρήσει τελικά στο τέλος του Live;

LAOYRA-NARGES-2841
Η αγωνία κορυφώνεται! Το DANCING WITH THE STARS 5 κάθε Κυριακή- μέχρι και τον μεγάλο τελικό- θα έχει όλο και περισσότερες εκπλήξεις… Μείνετε συντονισμένοι! Γιατί τα καλύτερα… χορεύονται!

greekaffair.gr