ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ THE VOICE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INSTAGRAM ΑΝΤ1tv ΚΑΙ ΤΟ ONEDAYWITH

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο ANTENNA και την ψηφιακή του παρουσία, αυτή τη φορά στο διαγωνισμό Social Media Awards 2014.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος ANTENNA κέρδισε το χρυσό βραβείο με τις συμμετοχές του στις παρακάτω κατηγορίες:

GOLD – Best Use of Social Media/Industry- 1.21 TV/Radio-

για τη συμμετοχή του The Voice of Greece

GOLD – Other Social Media Platforms- 10.5 Best Use of Instagram-

για τη συμμετοχή του #ANT1_OneDayWith

Οι δύο Χρυσές διακρίσεις επιβεβαιώνουν τη δυναμική και πετυχημένη παρουσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην ψηφιακή αγορά και αποτελούν ισχυρή απόδειξη της συνεχούς καινοτομίας στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Τα Social Media Awards ήρθαν για δεύτερη χρονιά για να αξιολογήσουν, να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα Social Media των ελληνικών brands, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι υποψηφιότητες στα βραβεία ξεπέρασαν τις 330, σημειώνοντας 40% αύξηση σε σχέση με πέρσι.

Το επίπεδο και ο ανταγωνισμός των υποψηφιοτήτων ήταν πολύ υψηλός και η αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία

πραγματοποιήθηκε με online βαθμολογία από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία που θα δοθούν προκύπτουν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.