Την Πέμπτη 05 Μαρτίου 2015 στις 00:40, ο Χρήστος Ανθόπουλος παλεύει με αναπάντητα ερωτήματα.

Eeeee_36

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος… Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό, που τις διάβασε στο post ενός φίλου του στο facebook, ο Χρήστος Ανθόπουλος πήρε το ΚΤΕΛ για τη Λάρισα.
Στο δρόμο συνάντησε μια Σειρήνα, την χιλιοτραγουδισμένη Πάολα. Δεμένος στο κατάρτι άκουσε το τραγούδι της unplugged και με τη βοήθεια των τηλεθεατών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό #askpaola της έκανε τις πιο δύσκολες ερωτήσεις.
Μετά συνάντησε την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία Βάσω Βουγιούκα που τον προκάλεσε σε μονομαχία. Ο Χρήστος της πρότεινε φιλικό διακανονισμό με μία selfie αλλά τελικά φόρεσε τη στολή του και την αντιμετώπισε με ξίφος.
Όταν έφτασε στη Λάρισα άραξε με τον Αλέξη Γεωργούλη και μίλησαν για τα πάντα: το θέατρο, την Αμερική, την πολιτική, το γαλοτύρι.
Μια κάμερα-ελικοπτεράκι τους τραβούσε από ψηλά. Και τότε ο Χρήστος Ανθόπουλος κατάλαβε ότι αργά ή γρήγορα έπρεπε να καθίσει απέναντι από τον εαυτό του και να του πάρει συνέντευξη.

Κάπως έτσι ένας κύκλος εκπομπών φτάνει στο τέλος του κι ένας άλλος κύκλος ανοίγει. Στο Hollywood; Στο Bollywood; Ποιος ξέρει;

Eeeee_39

Συντελεστές
Παρουσίαση:
Χρήστος Ανθόπουλος

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Γιώργος Β. Φειδάς, Κώστας Αμοιρίδης, Χρήστος Ανθόπουλος

Εκτέλεση Παραγωγής: Fingerprint ΕΠΕ

Eeeee_38

 

greekaffair.gr