Αρχική Μαγειρική

Μαγειρική

Μπριάμ 

Μπριάμ, μία από τις πιο απλές συνταγές με λαχανικά.  Εύκολο, γρήγορο και με όλη τη νοστιμιά των καλοκαιρινών και όχι μόνο, λαχανικών και μυρωδικών φαγητό.  Ένα νηστίσιμο φαγητό, από τα  καλύτερα πιάτα που έχει να επιδείξει η ελληνική...

Κοτόπουλο κατσαρόλας με χορταρικά

Κοτόπουλο κατσαρόλας με χορταρικά μια αρκετά γρήγορη συνταγή η οποία θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους μου.    Συστατικά 10 μπούτια κοτόπουλου μόνο το κάτω μέρος 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι...

Φτιάξτε το πιο δροσερό γλυκό του καλοκαιριού με πορτοκαλάδα

Ένα λαχταριστό και δροσερό γλυκό κατάλληλο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού σας παρουσιάζουμε σήμερα μέσα από το greekaffair.gr και το γλυκό της εβδομάδας. Υλικά 1 πακέτο άνθος αραβοσίτου Γιώτης (μεγάλο) 3 ποτήρια γάλα 3...

Παραδοσιακό γιουβέτσι μοσχάρι στο φούρνο

Κυριακάτικο παραδοσιακό γιουβέτσι μοσχάρι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα. Υλικά για 6 άτομα  1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μεγάλες μπουκιές ½ κιλό κριθαράκι χοντρό ½ κιλό ντομάτες ώριμες περασμένες από...

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια

Σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μια δροσερή σαλάτα, που μπορεί να φαγωθεί όλες τις εποχές, Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια. Υλικά 4 παντζάρια (περίπου 700 γραμμάρια) ωμά ή έτοιμα βρασμένα 1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λιωμένη μαζί με λίγο...

Club sandwich με τονοσαλάτα και βασιλικό

Club sandwich με τονοσαλάτα και βασιλικό το ιδανικό σνακ στη θαλασσινή εκδοχή   Το Club sandwich είναι το τέλειο γεύμα για το γραφείο, το σχολείο ή για ελαφρύ βραδινό παρέα με μία πράσινη σαλάτα, ενώ μπορείτε να το σερβίρετε και ως μεζεδάκι...

Το γλυκό της Εβδομάδας :Παγωμένος κορμός με μερέντα

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στην ζωή μας και ο Παγωμένος κορμός με μερέντα, που σας προτείνουμε  είναι μια όαση δροσιάς. Υλικά (για 8 μερίδες) 200 γρ. κρέμα γάλακτος με γύρω στο 35% λιπαρά 400 γρ. άλειμμα τύπου Μερέντα 1½ πακέτο...

Μυδοπίλαφο με πάπρικα και τσορίθο

Μυδοπίλαφο με πάπρικα και τσορίθο ένας υπέροχος συνδυασμός αρωμάτων και γεύσεων  Υλικά (για 6 άτομα) Για τα μύδια 2 κιλά φρέσκα μύδια, με το κέλυφος 25 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 3...

Λαγός στο Φούρνο συνταγή του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

Λαγός στο Φούρνο συνταγή του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ Σήμερα θα μαγειρέψουμε ένα ξεχωριστό πιάτο λαγό στο Φούρνο του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Τεμαχίζουμε το λαγό και τον βάζουμε στην μαρινάδα  για 12 ώρες περίπου με ένα βάρος...

Ο Γιώργος Τσελεμεντές  ετοιμάζει Μπαρμπούνια με κόκκινη σάλτσα 

  Ο Γιώργος Τσελεμεντές  ετοιμάζει Μπαρμπούνια με κόκκινη σάλτσα  Ένα εύκολο νόστιμο, καθημερινό πιάτο που θα το απολαύσουν οι φίλοι σας και τα παιδιά  ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΓΑΛΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 4 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -