Αρχική Μαγειρική

Μαγειρική

Λαζάνια με καρότο και φέτα Τρικάλων του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

"Λαζάνια με καρότο και φέτα Τρικάλων" μια διαφορετική συνταγή από τον Σεφ Γιώργο Τσελεμεντέ  Ένα πιάτο που μπορείτε με χαρά να καλέσετε συγγενείς και φίλους και να του κάνετε το τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 ΠΑΚΕΤΟ ΛΑΖΑΝΙΑ 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 1 ΚΙΛΟ...
Κοκορέτσι-Γιώργου-Τσελεμεντέ

Κοκορέτσι στη σούβλα από τον Σεφ Γιώργο Τσελεμεντέ

Κοκορέτσι στη σούβλα! Ο ιδανικός παραδοσιακός μεζές για το γιορτινό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα.   ΥΛΙΚΑ ΔΥΟ ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΝΙ ΚΑΡΔΙΑ ΣΠΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΔΙΑ ΑΡΝΙΟΥ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΡΙΓΑΝΗ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Γυρίζουμε τα έντερα ανάποδα τα μέσα έξω...

Αρνάκι στη σούβλα και 17 tips για σίγουρη επιτυχία από τον Γιώργο Τσελεμεντέ

Αρνάκι στη σούβλα και 17 tips για σίγουρη επιτυχία από τον Γιώργο Τσελεμεντέ. Ήρθε το Πάσχα και ο Οβελίας έχει την τιμητική του! Το ελληνικό έθιμο του σουβλίσματος του πασχαλινού αρνιού με το οποίο...

Σταφιδόψωμο- Παραδοσιακή Αγιορείτικη συνταγή

Σταφιδόψωμο- Παραδοσιακή Αγιορείτικη συνταγή. Το σταφιδόψωμο είναι ένα αρτογλύκισμα που αποτελεί ακόμα και σήμερα αγαπημένη επιλογή για τον καθένα μας, ενώ είναι ένα υγιεινό κολατσιό με σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Για το Σταφιδόψωμο χρειαζόμαστε τα εξής Υλικά: ...
ορεκτικά-με-σκόρδο-Τσελεμεντές

Ορεκτικά με σκόρδο για το Πασχαλινό σας τραπέζι:Του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

Πλησιάζοντας για το πασχαλινό τραπέζι σας έχω ετοιμάσει μερικές προτάσεις από ορεκτικά με σκόρδο που μπορούν να συνοδεύσουν όμορφα τον ουρανίσκο σας και τον ροδοκοκκινισμένο οβελία. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας.  Τζατζίκι Το τζατζίκι είναι από τα πιο γνωστά...
Τσουρέκι-Πασχαλινό-Δια-χειρός-Γιώργο

Το γλυκό της Εβδομάδας “Πασχαλινό τσουρέκι” από το Σεφ Γιώργο Τσελεμεντέ

Το γλυκό της Εβδομάδας:Το Πασχαλινό τσουρέκι πρωταγωνιστεί την ημέρα του Πάσχα στο τραπέζι. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Σε διάφορα σχήματα, με γέμιση ή χωρίς. ΥΛΙΚΑ 600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ 3 ΑΥΓΑ...
Ριζοσαλάτα--Γιώργου-Τσελεμεντέ

Ριζοσαλάτα: Συνταγή του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

Ριζοσαλάτα, μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για Ριζοσαλάτα.
Ρεβυθοκεφτέδες-Τσελεμεντές

Ρεβυθοκεφτέδες : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ.

Επειδή έχουμε χορτάσει από κρέας και διανύουμε περίοδο αποτοξίνωσης λόγω Σαρακοστής οι ρεβυθοκεφτέδες αποτελούν ένα μεζέ κατάλληλο για το τραπέζι μας αυτή την εποχή.   Υλικά 2 φλιτζ. τσαγιού ρεβίθια, μουσκεμένα αποβραδίς 3/4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι, που φουσκώνει...

Πατατομπιφτέκια : Συνταγή του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

Πατατομπιφτέκια νόστιμα υγιεινά, είναι η ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας ή σε μια χορτοφαγική διατροφή. Τα μπιφτέκια με πατάτες γίνονται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Υλικά : 1 κιλό πατάτες , 350- 400 γραμμάρια μανιτάρια...

Μαυρομάτικα φασόλια με μάραθo από την Κρήτη του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

Φασόλια μαυρομάτικα με μάραθo, η παραδοσιακή κρητική συνταγή τα θέλει μαγειρεμένα με μάραθα, πολύτιμα όσπρια από την άποψη της διατροφικής αξίας. ΥΛΙΚΑ 1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ 4 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ 1/2 ΜΑΤΣΟ ΜΑΡΑΘΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Καθαρίζουμε τα μάραθα,...