Ο Ζαχαρίας Ρόχας  και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος συμπορεύονται στην μελέτη Κλασσικού ρεπερτορίου που τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε η Μαίρη Βιδάλη.

Φέτος για πρώτη φορά συνεργάζεται και η Λουκία Παπαδάκη.

Μαζί τους παίζουν και ο Βαγγέλης Ζερβόπουλος, ο Σπύρος Κατηφόρης, η Βέρα Μακρομαρίδου και η Αφροδίτη Τζοβάνη.

oscar wilde 15-12 (1)

oscar wilde 15-12 (2)

oscar wilde 15-12 (4)

oscar wilde 15-12 (5)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Διάχρονο Θέατρο για την προσφορά του στον πολιτισμό, στον μεταφραστή του έργου Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, στον συγγραφέα Αντώνη Σιμιτζή και στον σκηνοθέτη της παράστασης Ζαχαρία Ρόχα.

idanikos.syzygos 2

<< ΕΝΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ >> του Όσκαρ Ουάιλντ είναι η επιλογή για την φετεινή χειμερινή σεζόν. Ένα  σπηνθηροβόλο έργο που όσα χρόνια και αν πέρασαν παρέμεινε εξαιρετικά επίκαιρο. Κυνικοί  εκβιασμοί, μπερδεμένες ταυτότητες, καθυστερημένες αποκαλύψεις, παγίδες. Θύτες και θύματα εναλλάσουν ρόλους ευφορίας μέσα στην μεγαλοαστική τάξη που στηρίζεται στο ψέμα και την διαπλοκή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διεφθαρμένοι πολιτικοί , μίζες μα κυρίως η στιγμή της μεγάλης απόφασης είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί ο Οσκαρ Ουάιλντ για να κριτικάρει και να χλευάσει την ηθική της εποχής του. Επειδη όμως τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει, το σπινθηροβόλο έργο του παραμένει εξαιρετικα επίκαιρο.

idanikos new 2

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζαχαρίας Ρόχας.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 29 NOEMBRIOY 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΧΡΟΝΟ

 

greekaffair.gr