Η ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Αυτό το χειμώνα…

Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος συναντιούνται ξανά επί σκηνής σε ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, τον ανανεωμένο χώρο του ΕΝΑΣΤΡΟΝ!

karras2

Το σχήμα που σάρωσε το καλοκαίρι του 2014 στην Θεσσαλονίκη, με τους Καρρά – Ρόκκο, και την γοητευτικη ταλαντούχα Αμαρυλλίς, έρχεται αυτό το χειμώνα να κλέψει την παράσταση και στην Αθήνα! 

Τη συνεργασία Καρρά – Ρόκκο συμπληρώνει η ανατρεπτική special guest star εμφάνιση από τον μοναδικό, Τάκη Ζαχαράτο ενώ στοline up προστίθεται και ο μόλις 17 ετών ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης!

Τα ονόματα που απαρτίζουν το πολύ-αναμενόμενο μουσικό σχήμα του φετινού ΕΝΑΣΤΡΟΝ, θα δώσουν ένα ξεχωριστό στίγμα πουαναμφισβήτητα θα μαγνητίσει το Αθηναϊκό κοινό!

Ο Βασίλης Καρράς από τους πιο γνήσιους λαϊκούς τραγουδιστές με μοναδική χροιά που δε μοιάζει με καμία άλλη, με αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πληθώρα διακρίσεων και αμέτρητες επιτυχίες που αποτελούν πλέον λαϊκά άσματα, έχει καταφέρει εδώ και πολλές δεκαετίες με το γνήσιο χαρακτήρα του να παραμείνει στις καρδιές όλων! Σήμα κατατεθέν της καλής νυχτερινής διασκέδασης, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού σε κάθε του εμφάνιση!

Ο Στέλιος Ρόκκος, από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της χώρας, έχει υπογράψειτεράστια κομμάτια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε κάθε τους άκουσμα! Το σπάνιο έμφυτο ταλέντο του να υποστηρίζει όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού και το χάρισμά να ερμηνεύει τόσο αισθαντικά τα τραγούδια του, τον ανεβάζει ψηλά στις προτιμήσεις τουκόσμου, κάνοντας κάθε του ζωντανή εμφάνιση ανεπανάληπτη!

rokkos
Ο Τάκης Ζαχαράτος, μοναδικός στο είδος του, στην τέχνη της υποκριτικής, με την ικανότητα να υποδυθεί με ασύλληπτη ακρίβειασχεδόν όλους τους ρόλους, θα δώσει μία εντελώς διαφορετική και φαντασμαγορική χροιά σε ένα ανατρεπτικό show που σίγουρα θα μας αφήσει άναυδους!

zaxaratos

Η πολλά-υποσχόμενη  Αμαρυλλίς, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον εκρηκτικό συνδυασμό ξεχωριστής γυναικείας λαϊκής φωνής  και δυνατής σκηνικής παρουσίας, κατάφερε το καλοκαίρι του 2014 στη Θεσσαλονίκη να  περάσει με απόλυτη επιτυχίατη δοκιμασία να σταθεί δίπλα σε δύο μεγάλους καλλιτέχνες όπως είναι ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος. Στο φετινό σχήμα τουΕΝΑΣΤΡΟΝ που αναμένεται να γίνει talk of the town, η Αμαρυλλίς είναι πανέτοιμη να σαγηνεύσει το κοινό με την ξεχωριστή λαϊκή τηςχροιά και τη δυναμική και γοητευτική παρουσία της!

amaryllis

Ο «Βενιαμίν» του σχήματος, Στέλιος Λεγάκης, συγκαταλέγεται στην κατηγορία των χαρισματικών εφήβων μουσικών. Αυτοδίδακτος στηνκιθάρα και έχοντας ήδη γράψει τα πρώτα δικά του τραγούδια από τα 13 του μόλις χρόνια, συγκίνησε το πανελλήνιο που τον ανέδειξε νικητή στο τηλεοπτικό talent show “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, ξεκινώντας αμέσως μετά δυναμικά τα πρώτα του επίσημα μουσικά βήματα, έχοντας πάντα πλάι του ένα συνεχώς αυξανόμενο fanbase που τον ακολουθεί πιστά! Μάλιστα το καινούργιο του τραγούδι«Μόνο Εσένα Ή Τίποτα» υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του νεαρού καλλιτέχνη!

stelios4