Εντυπωσιακή πρεμιέρα περισσότεροι απο 1.321.807 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το 2o live.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα. Πρώτο στο σύνολο του κοινού με μέσο τηλεθέασης 34.8% και στο 15-44 με 36,7%.  To 2ο live του talent show του ANT1 «Your Face Sounds Familiar» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε το 34,8% ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 προηγήθηκε με 36,7%. Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με ποσοστό τηλεθέασης 55,8%.  Αξίζει να σημειωθει ότι το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο του κοινού με 32,9%, στο κοινό 15-44 με 34,9% αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι με 21,6 μονάδες όπως διαπιστώνεται και από τον παρακάτω πίνακα.

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε τους 10 ταλαντούχους διαγωνισμένους και οι απίστευτες μεταμφιέσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκο Μουτσινά και Σταμάτη Φασουλή. Ο Όθωνας Μεταξάς υποδύθηκε με επιτυχία τον Adriano Celentano. Η Ματθίλδη Μαγγίρα βγήκε στη σκηνή ως Amanda Lear. Η Αποστολία Ζώη σε μια απολαυστική ερμηνεία μιμήθηκε την Άντζελα Δημητρίου. Ο Γιάννης Κρητικός μάγεψε ως Πάνος Μουζουράκης, ενώ η Βαλέρια Κουρουπή υποδύθηκε τη σεξι Shakira. Το Σταμάτη Γαρδέλη τον απολαύσαμε ως Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελένη Καρακάση ως τη Μαντώ. Η Ζοζεφίν μεταμφιέστηκε σε Λίτσα Διαμάντη. Ο Δήμος Μπέκε έκλεψε την παράσταση ως Κώστας Χατζής και ο Βαλάντης μας τραγούδησε ως Rick JamesΝικητής για το 2ο live αναδείχθηκε ο Δήμος Μπέκε ως Κώστας Χατζής, προσφέροντας τα χρήματα στο Τμήμα Μεσογειακής Αναιμίας, στην Αγία Σοφία

Οι μιμήσεις για την επόμενη Κυριακή θα είναι:

Σταμάτης Γαρδέλης – Ozzy Osbourne

Αποστολία Ζώη – Νατάσα Μποφίλιου

Όθωνας Μεταξάς – Χρήστος Αυγερινός

Βαλέρη Κουρουπή- Γιάννης Χαρούλης

Γιάννης Κρητικός – MundianTuBachKerahi

Βαλάντης – Δήμητρα Γαλάνη

Ματθίλδη Μαγγίρα – Ρένα Βλαχοπούλου

Ελένη Καρακάση – Meghan Trainor

Josephine WendelChristina Aguilera

Δήμος Μπέκε – Γεωργία Βασιλειάδου

Την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου στις 21:15 το 3ο Live μας υπόσχεται μια ακόμη πιο συναρπαστική βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις! Μείνετε συντονισμένοι μόνο στον ΑΝΤ1! Ευχαριστούμε πολύ. Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

πρεμιέρα  πρεμιέρα

πρεμιέρα  πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα   πρεμιέρα

πρεμιέρα    πρεμιέρα