Οι συντελεστές της παιδικής παράστασης

‘’ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ –ΜΥΘΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ’’ σας καλούν την Κυριακή 8 Μαρτίου  στις 12:00 το μεσημέρι στο Θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, να παρακολουθήσετε την επίσημη πρεμιέρα του έργου , παρέα με παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών του  Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού  ‘’ Η Αγκαλιά’’  .

Η θεατρική παράσταση ‘’Ταξίδι στον Ήλιο ‘’ αφηγείται αυθεντικούς μύθους από την Ανατολή .Πάνω στη σκηνή ζωντανεύουν ιστορίες με ζώα ,με γίγαντες ,με μαγικά πέπλα και με ήρωες που πάντα ψάχνουν το καλό, την αγάπη και τα ανθρώπινα ιδανικά.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά !!!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Εικαστική Σύνθεση: Νίκος Χατζηπαπάς

Μουσική: Κατερίνα Βαρδακαστάνη  

Κατασκευές: Φαίη Ρεϊζίδου

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Σαββιδάκης Κωστής

Γιαννακάκη Έλενα

Κατσιμίχας Γιάννης

Μιχαλοπούλου Άννα

Ρεϊζίδου Φαίη

Λαμπρίδης Πάνος

 

Θέατρο Προσκήνιο                                         

Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τη φωνή του.

Είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1998, εγγεγραμμένο στα μητρώα των Μ.Κ.Ο. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εθνικό Μητρώο με Αριθμό 09110ΦΣΕ16006Ο12Ν/0612 και Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων: 09110ΦΣΕ16006Ο12Ν/0539). 

Στα δεκαεπτά χρόνια λειτουργίας και ευεργετικής κοινωνικής παρουσίας της η Αγκαλιά με αγάπη και σεβασμό συμπαραστέκεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που διάφοροι λόγοι, κυρίως εγκατάλειψης, κακοποίησης, αλλά και κοινωνικοοικονομικοί, τις πιέζουν να προβούν στη βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου – παιδιού τους. Σας ενημερώνουμε δε, ότι αυτή την περίοδο καλύπτουμε περισσότερες από διακόσιες οικογένειες και ότι κάτω από τη διακριτική, ουσιαστική και με πολλή φροντίδα συμπαράσταση του Συλλόγου έχουν γεννηθεί περισσότερα από 1900 παιδιά. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί, μέσω του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλισθεί μελλοντικά η ανάπτυξή του μέσα σε υγιές και φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαιτέρως με τη ζεστασιά της παρουσίας της μητέρας του. Το παιδί επιθυμούμε να παραμένει στην οικογένειά του, να χαίρεται την προσφορά της γνήσιας αγάπης και να βιώνει το ενδιαφέρον των δικών του, καταστάσεις που εξασφαλίζουν την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξή του. Και όλα αυτά τα εγγυάται μόνον το ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον.

 

Επιπλέον συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού με σεμινάρια, ομιλίες, ημερίδες, διανομή εντύπων και με την ιστοσελίδα του www.agalia.org.gr, πάνω σε θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δημογραφικό.

 

greekaffair.gr