Το πετυχημένο τηλεοπτικό θέαμα που λατρεύει τους Stars «Your Face Sounds Familiar», γιόρτασε την επιστροφή του για τρίτη φορά στο ΑΝΤ1.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15, στο ΑΝΤ1.

moutsinas-mpekatorou

Η Μαρία Μπεκατώρου και η ανανεωμένη κριτική επιτροπή, βρέθηκαν στο Tier et Tout, διασκέδασαν και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους για το νέο κύκλο του Talent Show.

Εκεί βρέθηκε και το greekaffair.gr και έθεσε κάποιες ερωτήσεις στην κριτική επιτροπή.

Πέτρος Φιλιππίδης “αν το παρακολουθούσε και της προηγούμενες χρονιές”; 

Π.Φ. – Ναι το παρακολουθούσα και γενικά είμαι τύπος που βλέπω τηλεόραση.

Τον ρωτήσαμε αν θα βάλει χαμηλό βαθμό σε κάποιο διαγωνιζόμενο και αν πιστεύει ότι θα δυσκολευτεί στην προσαρμογή του παιχνιδιού.

Π.Φ. –  Όχι δεν θα δυσκολευτώ καθόλου εμείς έτσι και αλλιώς  κάνουμε την εύκολη δουλειά η διαγωνιζόμενοι κάνουν την δύσκολη δουλειά. Εμείς απλά καθόμαστε σε μια καρέκλα και σχολιάζουμε. Όσον αφορά αν θα βάλω χαμηλό βαθμό, σίγουρα θα είμαι αυστηρός κριτής. Το επιβάλουν οι κανονισμοί του παιχνιδιού άλλωστε τόνισε ο Πέτρος Φιλιππίδης .

Greekaffair.gr  Επειδή η εκπομπή  θα είναι live,  αυτό σας αγχώνει καθόλου; Σας προκαλεί κάποια δυσκολία προσωπικά;

Π.Φ. – Αυτό να σας πω την αλήθεια θέλει μια προσοχή γιατί πολλές φόρες ο ενθουσιασμός σε παρασύρει και μπορείς να πεις κάτι που δεν πρέπει να πεις.

filipidis

Στην συνέχεια στην παρέα μας προστέθηκε και ο Σταμάτης Φασουλής  οπού και του κάναμε κάποιες ερωτήσεις;

Greekaffair.gr –  Παλιότερα είχατε συνεργαστεί  με τον Όθωνα Μεταξά και τον Σταμάτη Γαρδέλη, πιστεύετε αυτό θα επηρεάσει καθόλου την βαθμολογία  που θα τους βάλετε ;

Σ.Φ. Όχι ίσα ίσα, θα είμαι και πιο συγκρατημένος μαζί τους γιατί δεν θα θέλω να αδικήσω του υπόλοιπους διαγωνιζόμενους  αλλά βέβαια αυτό είναι και δίκοπο μαχαίρι γιατί πολλές φορές αισθάνεσαι  και ποιο οικία αλλά μπορείς να γίνεις και ποιο αυστηρός με τα πρόσωπα που γνωρίζεις καλύτερα η έχεις συνεργαστεί.

Greekaffair.gr Αν είχατε την ευκαιρία να διαγωνιστείτε κυρ. Φασουλή, ποιον ρόλο θα επιλέγατε;

Σ.Φ. – Τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Δηλώσεις όμως πήραμε και από τον Νίκο Μουτσινά.

moutsinas

Πως αισθάνεσαι Νίκο που συμμετέχεις στο  «Your Face Sounds Familiar»;

Ν.Μ. – Είναι κάτι διαφορετικό για μένα είναι σαν να σπουδάζεις ιατρική, τα μαθαίνεις όλα και ξαφνικό λες τώρα ειδικότητα. Ε…!!! Είναι ωραίο μου αρέσει πολύ που θα είμαι στην επιτροπή γιατί  δεν έχει δύσκολους ρόλους και ευθύνες.

tsikordanos-moutsinas

Greekaffair.gr – Νίκο θα βαθμολογείς αυστηρά η θα είσαι κάπως ποιο χαλαρός; 

Ν.Μ. Θα βαθμολογήσω αναγκαστικά αυστηρά. Θα βάλω και 3 άλλα θα βάλω και 10 και 12 ανάλογα.

Greekaffair.gr  Νίκο έχεις φίλους μέσα στο «Your Face Sounds Familiar»  που έχεις συνεργαστείς η που γνωρίζεις;

Ν.Μ. Δεν υπάρχουν φιλίες μέσα στο «Your Face Sounds Familiar». Για μένα είναι όλοι ίδιοι. Αυτό που θα βλέπω αυτό θα βαθμολογώ.

Από την Κυριακή 03 Απριλίου στις 21:15, και κάθε Κυριακή, το «Your Face Sounds Familiar» φέρνει όλα τα αστέρια της showbiz στις οθόνες σας και σας υπόσχεται απίστευτες μεταμφιέσεις, ατελείωτη διασκέδαση και άφθονο τραγούδι!

Ρεπορτάζ – Κυριάκος Τσικορδάνος

Φωτογραφία – Αδαμαντία Λαουμτζή