Εβδομάδα της δράσης αλλά και της αντίδρασης…

Επίδραση σε κοσμικό επίπεδο.

Η συνάντηση Ερμή – Πλούτωνα δείχνει ότι απόρρητες πληροφορίες και μυστικές ενέργειες έρχονται στο φως. Αποκαλύψεις σκανδάλων, που θα αφορούν άτομα εξουσίας είναι μέσα στο μενού. Ταυτόχρονα όμως θα υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις, αλλά και μυστικές συμφωνίες που θα αφορούν το χρηματοοικονομικό σύστημα. H επικοινωνία δε θα είναι στα καλύτερα της .Θα υπάρχουν εντάσεις αλλά και συγκρούσεις. Προσοχή στα παιδιά. Τάση για τροχαία .

 

 Επίδραση σε ατομικό επίπεδο

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και θα δημιουργήσει εντάσεις για Δίδυμους – Παρθένους – Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών. Τα παρορμητικά του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσουν εντάσεις και συγκρούσεις. Βάλλεστε Κριοί – ζυγοί – Καρκίνοι αλλά και Αιγόκεροι. Ενώ τα ζώδια του νερού και της γης που ανήκουν στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές τρίτου, συνεχίζουν να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά της Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 – 28 για όλα τα ζώδια .

 

ΚΡΙΟΣ

O Κρόνος πιέζει τις συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και κουράζεστε αρκετά εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Συνεχίστε την προσπάθεια και μη παραιτείστε, γιατί η επιμονή αλλά και η υπομονή θα σας δικαιώσει. Ο Άρης μέσα από τον Τοξότη θα σας δώσει όμως και ανάσες αισιοδοξίας. Θέλετε να δράσετε πάνω στα όνειρα σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και ανώτερες σπουδές ευνοούνται. Συζητήσεις ουσίας θα κάνετε όσοι ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, που θα αποφέρουν και οικονομικές απολαβές. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις τώρα που ευνοείστε. Ενώ όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσετε συγκρούσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η υπομονή σας είναι οριακά και ήρθε η ώρα να τα πείτε έξω από τα δόντια. Σίγουρα θα αφήσετε αρκετούς άφωνους. Προσέξτε μόνο μη τα βάλετε με ανθρώπους που βρίσκονται ιεραρχικά σε ανώτερη κλίμακα από εσάς, γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι και τα καλύτερα. Ερωτικά να αποδέχεστε τις προσκλήσεις για εξόδους γιατί μέσα από τους φίλους ή τον κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να βρεθεί  ένα πρόσωπο που να μη σας αφήσει αδιάφορους.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει ξεκινήσει για σας του πρώτου δεκαημέρου ήδη μια εποχή όπου νοιώθετε ότι τα φιλόδοξα όνειρα σας αποκτούν μια σταθερότητα. Επίσης αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, για να ταχτοποιήσετε τα οικονομικά που αφορούν δάνεια, εφορίες, ασφάλειες  και δημόσιους οργανισμούς. Αλλά και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας εσείς που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Πάρτε αποφάσεις πάνω στους μελλοντικούς σας στόχους. Οι συνεργασίες που δημιουργούνται τώρα κουβαλάνε μαζί τους το ‘’κοκαλάκι της νυχτερίδας’’ για σας. Θα υπάρξει μια είδηση που θα σας αναστατώσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Θα είναι λίγο δύσκολο  να συγκρατηθείτε και να μη ξεσπάσετε.  Ερωτικά ξοδεύετε αρκετή ενέργεια στη δουλειά σας και έχετε αφήσει για λίγο την προσωπική σας ζωή να είναι προτεραιότητα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Πολύ εύνοια έχετε στην προσωπική σας ζωή όσοι ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ενώ εντάσεις με το ταίρι σας όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος πιέζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου να ταχτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Σίγουρα περιορίζει και τα οικονομικά του συντρόφου. Μπορεί να αγχώνεστε αλλά ταυτόχρονα μαθαίνετε να οριοθετείστε προκειμένου να ανταπεξέλθετε. Εντάσεις ξεκινούν με το ταίρι σας. Θα δεχτείτε κριτική αλλά και εριστική διάθεση από τους άλλους και αυτό θα σας εκνευρίσει. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για σας που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Οι συζητήσεις πάνω σε κοινά οικονομικά με τους άλλους έχουν ευνοϊκούς όρους και θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις προς όφελος σας. Προσοχή σε συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους σας εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να σοκαριστείτε και να εκτεθείτε. Ερωτικά αν χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία και δεν εκνευριστείτε με το ταίρι σας και όσα ακούσετε θα ξεπεράσετε με ευκολία τους ‘’σκοπέλους’’. ΄

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή έχει μπει κάτω από το μικροσκόπιο για σας του πρώτου δεκαημέρου. Αν η σχέση σας καλύπτει θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις .Σε διαφορετική περίπτωση η σταδιακή απομάκρυνση και η ψυχρότητα είναι προ των ‘’πυλών’’. Για την ώρα όμως ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια στην εργασία σας. Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό.  Προσοχή μόνο στην εξάντληση και στις εντάσεις μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Τα καλύτερα συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή σε σας του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου. Τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Οι συζητήσεις που θα κάνετε αλλά και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι πολύ σοβαρές για το μέλλον σας. Τα ίδια ισχύουν και για τις συνεργασίες σας. Οι αδέσμευτοι ας έχουν το νου τους αφού η εύνοια που δέχονται μπορεί να φέρει στη ζωή τους ένα έρωτα με προοπτικές. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι συζητήσεις αυτή την εβδομάδα θα βγουν εκτός ελέγχου.

ΛΕΩΝ

Τα θέματα της εργασίας  πιέζουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σίγουρα έχετε αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις, γι αυτό πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Το σίγουρο είναι ότι η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις θα σας δικαιώσει μελλοντικά και θα σας καθιερώσει στο χώρο σας. Με το πέρασμα του Άρη στον τοξότη η εύνοια πάνω στους στόχους και στα φλερτ είναι δεδομένη. Αναλαμβάνεται πρωτοβουλίες και νοιώθετε έτοιμοι να δράσετε στον ερωτικό τομέα. Αποφάσεις που έχουν την τύχη με το μέρος τους, θα πάρετε όσοι ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον βρίσκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και την  πατρική σας περιουσία δέχεται εύνοια. Προσοχή όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να δείξετε στο πως θα πείτε αυτά που θέλετε. Να θυμάστε ότι ‘’ η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει’’.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω νοιώθετε όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, ότι πολλά πράγματα στη ζωή σας μπαίνουν σε τροχιά σταθερότητας και σας κάνουν να νοιώθετε ασφαλείς. Καλή περίοδος για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί. Όμως να αναμένετε αυτή την εβδομάδα εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας αλλά και εκνευρισμό με ότι σχετίζεται με το χώρο του σπιτιού. Σοβαρές συζητήσεις με νόημα και ουσία θα έχετε όσοι ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Η προσωπική σας ζωή όχι μόνο αναβαθμίζεται, αλλά ζητά και αποφάσεις ζωής. Ενώ όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο οι συζητήσεις που θα έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάνω στα οικονομικά θα εκτροχιαστούν και θα έχουν εντάσεις. Ο εκνευρισμός δε βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να βρείτε λύσεις πάνω σε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Εντάξει δε λέω ότι θα είχατε άδικο αν μου πείτε ότι δεν είστε στα καλύτερα σας όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Σίγουρα οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σε οικογενειακό επίπεδο δεν είναι εύκολες. Πρέπει όμως να τις διαχειριστείτε με υπομονή. Τα πράγματα όμως στη προσωπική σας ζωή είναι καλύτερα αυτή την εβδομάδα. Πάντως δε σταματάτε να τρέχετε και οι επαφές σας είναι ασταμάτητες περιορίζοντας κατά πολύ τον χρόνο σας. Μη βιάζεστε ειδικά όταν οδηγείται. Συζητήσεις που σχετίζονται με κάποιο ακίνητο, αλλά και με ανθρώπους της οικογενείας σας είναι πολύ ευνοϊκές για σας  που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου .Μη τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Οι συζητήσεις με ανθρώπους της οικογενείας σας αλλά στην προσωπική σας ζωή θα βγουν εκτός ελέγχου. Σχέσεις και  συνεργασίες βάλλονται. Καλό θα ήταν επίσης να αφήνετε τους ανθρώπους της οικογενείας σας, να εμπλέκονται στη προσωπική σας ζωή.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω έχετε αποκτήσει πιο σοβαρή και δομημένη σκέψη, όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Ο λόγος σας μπορεί να είναι πιο βαρύς, αλλά στις συζητήσεις με τους οικείους σας έχετε πλέον άποψη και μια επιχειρηματολογία που σίγουρα θέλουν – δε θέλουν θα αναγκαστούν να σεβαστούν. Με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη τα οικονομικά γίνονται για σας προτεραιότητα. Συζητήσεις και συνεργασίες δε θα είναι μόνο πολύ σοβαρές για σας που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Σε αντίθεση με σας του τρίτου δεκαημέρου όπου οι συζητήσεις θα σας βγάλουν έξω από τα ρούχα σας. Να είστε προσεχτικοί και με την υγεία σας αφού η ένταση που θα βιώσετε μπορεί να την επηρεάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αδρεναλίνη θα κινείται σε βαθμούς πυρετώδους κατάστασης για σας των πρώτων ημερών.  Από τη μια δε θα έχετε ησυχία και θα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, αλλά από την άλλη θα ξύνετε και τα νύχια σας για καυγά. Προσέχετε όταν  οδηγείτε αλλά και τα κρυολογήματα. Μία καλή λύση θα ήταν να εκτονωθείτε μέσα σε κάποιο γυμναστήριο ή μέσα στην κρεβατοκάμαρα σας. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας πιέζουν. Όσοι ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου οι συζητήσεις πάνω στα οικονομικά είναι αρκετά ευνοϊκές και γίνονται με μυστικό τρόπο.  Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου τα οικονομικά θα αποτελέσουν ‘’αγκάθι’’ στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Μη νομίζετε ότι θα είναι τόσο εύκολο να το διαχειριστείτε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ηλιακός σας κυβερνήτης σας ο Κρόνος έχει περάσει πλέον στο ζώδιο σας και επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σίγουρα πιέζεστε, όμως ξέρετε πολύ καλά να κάνετε υπομονή και να έχετε μεθοδικότητα. Έτσι σε οτιδήποτε κι αν σας προκύψει με αργά και σταθερά βήματα θα είσαστε σε θέση να το διαχειριστείτε. Με τον Άρη στο Τοξότη θα νοιώστε πεσμένα τα επίπεδα της ενέργειας σας πεσμένα και αυτό θα σας κάνει να απομονωθείτε για λίγο. Υπομονή είναι προσωρινό. Προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για σας που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου αφού οι ευκαιρίες που προκύπτουν θα είναι πολύ σημαντικές αλλά και ωφέλιμες. Συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου με άτομα της οικογενείας σας, θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες. Σας βάζει στη διαδικασία αναμοχλεύοντας τον ψυχισμό σας, να δείτε τι είναι αυτό που κατά βάθος θέλετε για να νοιώθετε καλύτερα. Να είστε σίγουροι ότι εδώ θα μπείτε στη διαδικασία να ολοκληρώσετε αργά και σταθερά ένα μεγάλο κύκλο ζωής, ο οποίος κλείνει για να σας οδηγήσει  σε ένα νέο. Πάντως αυτή την εβδομάδα και λάμπετε και ερωτικοί δείχνετε. Οι προσκλήσεις από τους φίλους για εξόδους θα είναι συχνή. Όσοι ασχολείστε με ομάδες και συλλόγους αναλαμβάνετε δράση και πρωτοβουλίες. Μυστικές επαφές και συζητήσεις, θα έχετε όσοι ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Θα επωφεληθείτε. Κάποιες συζητήσεις θα αναστατώσουν εσάς των τελευταίων ημερών και ίσως να μη καταφέρετε να παραμείνετε ψύχραιμοι.  Πάντως υπάρχουν σχόλια πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σταδιακά να θυμάστε ότι φίλοι και κοινωνικός κύκλος ξεκαθαρίζουν σε σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.  Θα αποφασίσετε να κρατήσετε στη ζωή σας λίγους και καλούς. Κάποιοι άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο θα σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας. Η εβδομάδα δίνει σε σας μυστικές ερωτικές επαφές. Έντονη θα είναι και η δράση σας μέσα στον κοινωνικό σας χώρο. Μπορεί όμως να δημιουργηθούν και εντάσεις αφού την δράση σας δεν την καλοβλέπουν όλοι. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τα φιλικά σας πρόσωπα θα έχουν ουσία. Η εύνοια ανήκει σε σας που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Οι φίλοι θα στηρίξουν τα όνειρα σας. Ενώ αντίθετα εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο αντιλαμβάνεστε μέσα από τις συζητήσεις ότι τα οικονομικά στέκονται ‘’τροχοπέδη’’ στην πραγματοποίηση των στόχων σας και αυτό είναι κάτι που θα σας εκνευρίσει.

 

Προηγούμενο άρθροΚριτική θεάτρου: Είδαμε Το δωμάτιο με τους μανδαρίνους
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Τρικκαίων τιμά τον παγκοσμίου φήμης βαθύφωνο Δημήτρη Καβράκο
Η Πετρούλα Μπούτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη για την Αστρολογία ξεκίνησε το 2007. Τα πρώτα της βήματα ξεκινούν με σπουδές στο Κέντρο Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης Αστρολόγων ‘’Original Astrology’’ απ’ όπου και παίρνει τα πρώτα της πτυχία, με εξειδίκευση πάνω σε Θέματα Συναστρίας και Ανθρωπίνων σχέσεων καθώς και Προγνωστικής Αστρολογίας. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων από τους κορυφαίους Αστρολόγους του Ελληνικού χώρου. Η μεγάλη της αγάπη όμως για το αντικείμενο μελέτης της και σε συνδυασμό με το ανήσυχο πνεύμα της την οδηγούν στο να ξανά φοιτήσει στην πρώτη επίσημη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ‘’Εναλλακτική Παιδεία’’ και να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και εργάζεται στο περιοδικό ‘’Hello’’ όπου έχει αναλάβει τη ζωδιακή στήλη. Νοιώθοντας ότι η αγάπη της για την Αστρολογία την ‘’ξεπερνάει’’ θα συνεχίσει την πορεία της σε αυτήν γιατί πιστεύει ότι η μοναδική γλώσσα που μπορεί να αποκαλύψει στον Άνθρωπο το μονοπάτι της Εξελικτικής του πορείας είναι η ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη του. Και δηλώνει ότι θα την υπηρετεί πάντα ως ένας ‘’Ταπεινός, μεταφορέας, συμπαντικών πληροφοριών’’.