Το διαδικτυακό κανάλι netwix.gr, ξαναχτυπά με ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που θα συζητηθεί φέρνοντας τα ίσια ανάποδα!

To δεύτερο digital μουσικό ντοκιμαντέρ με τις προσωπικές, behind the scenes στιγμές κορυφαίων ελλήνων stars είναι γεγονός! Μετά τη μεγάλη επιτυχία του #FollowSakis μέσα από το οποίο παρακολουθήσαμε βήμα βήμα το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι «The Ace of Hearts Tour», του Σάκη Ρουβά, το netwix θα ακολουθήσει τον αγαπημένο Γιώργο Μαζωνάκη προσφέροντας μοναδικές unseen στιγμές από την καθημερινότητα του καλλιτέχνη μέσα από το #FollowMazonakis.

Θα δούμε το Γιώργο Μαζωνάκη στα γυρίσματα του καινούριου του videoclip, θα μάθουμε για τη φετινή του θεατρική σταδιοδρομία στην παράσταση Rocky Horror Show, με τις ειλικρινείς εντυπώσεις των συνεργατών του, θα πάμε μαζί του για την ηχογράφηση του νέου του album που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven, θα δούμε πως περνάει ένα βράδυ στα μπουζούκια μαζί με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη, θα μας γνωρίσει την οικογένειά του και φυσικά θα του κάνουμε παρέα σε μέρη που καμία άλλη κάμερα δεν τον έχει συντροφεύσει!

Επειδή σίγουρα θέλετε να είστε μαζί μας, μην χάνετε καιρό! Μπείτε τώρα στο Netwix.gr και δείτε τα τρία πρώτα αποκλειστικά επεισόδια!

#followmazonakis 2

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε unseen στιγμές από τα γυρίσματα του καινούριου videoclip, τον Κωνσταντίνο Ρήγο να μας μιλά, εξιστορώντας λεπτομέρειες και στιγμιότυπα από το γύρισμα, τονίζοντας τον ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης σε όλο αυτό. Επίσης βλέπουμε και τον Γιώργο Μαζωνάκη να μιλά για τα συναισθήματά του για το καινούριο του videoclip και μας αναλύει το λόγο που πιστεύει ότι το videoclip αυτό διαφέρει από όλα τα άλλα.

http://goo.gl/xLXQtz

Στο 2ο επεισόδιο του #FolllowMazonakis στο netwix.gr, o φακός ακολουθεί τον Γιώργο Μαζωνάκη στα παρασκήνια του Rocky Horror Show και καταγράφει την προετοιμασία του πριν την αυλαία. Η Τζένη Θεωνά, η Νάντια Μπουλέ, ο Ιβάν Σβιτάιλο, η Βασιλική Τρουφάκου και φυσικά ο σκηνοθέτης του θρυλικού μιούζικαλ, μιλάνε για την συμμέτοχη του Γιώργου Μαζωνάκη  στην πρώτη θεατρική του απόπειρα, ερμηνεύοντας τον ρόλο του αφηγητή.

http://goo.gl/hwJnae

 

Στο 3 επεισόδιο #FollowMazonakis η ξενάγηση στα παρασκήνια του Rocky Horror Show συνεχίζεται ενώ o Μάξιμος Μουμούρης & η Τζένη Θεωνά μιλάνε αποκλειστικά για την παράσταση και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

http://goo.gl/Kjo7sl

 

Στο τέταρτο επεισόδιο το Teatro Music Hall ανοίγει τις πόρτες του στην κάμερα του #FollowMazonakis. Βλέπουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη λίγο πριν βγει στο stage του ΤΕΑΤRO και μας μιλούν γι’ αυτόν η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Highlight του επεισοδίου: το φιλί στο στόμα με την Πάολα αλλά και η απάντηση της τραγουδίστριας στην ερώτηση «τί της αρέσει στον Γιώργο Μαζωνάκη»!

http://goo.gl/Tc17nt

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας και μοναδικός και μας το αποδεικνύει για μία ακόμα φορά μέσα από την κάμερα του netwix.gr. ΤΕΡΜΑ!

 

Καινούρια επεισόδια κάθε Δευτέρα αποκλειστικά στο netwix.gr, το Νο1 διαδικτυακό κανάλι!

 

greekaffair.gr