Αυτή η παράσταση έχει τίτλο «Αγάπη είναι ζωή» και παρουσιάζεται από τον Ελληνικό ΡαδιόφωνοCosmos FM 91,5 . Ο κλασικός crossover καλλιτέχνης θα απαγγείλλει  και θα εκτελέσει τη μουσική που έχει οριστεί από την ποίηση του Νίκου Γκάτσου .

Ο Φραγκούλης ήταν ο παραλήπτης του 2014 Φειδιππίδης Award , και είχε επίσης τιμηθεί με το βραβείο « Καλλιτεχνικό επίτευγμα» στο Ταμείο Υποτροφιών Hellenic Times ( HTSF ) GALA της φετινής χρονιάς, το οποίο παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο HTSF και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Νίκος Κατσώρης .

Η 23η επέτειος HTSF GALA πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου στο Marriott Marquis Hotel στη Νέα Υόρκη .

Όπως η Ψηφιακή Εφημερίδα ανέφερε , τραγούδησε τρία τραγούδια εκείνο το βράδυ που περιλάμβαναν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδος , καθώς και την οπερατική μελωδία ” Γρανάδα ” και μια εμπνευστική διασκευή του Josh Groban, το “You raise me up . ”

 

frangoulis2

Αυτό είναι ένα μουσικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε, ειδικά που ο  Φραγκούλης έχει την ικανότητα να τραγουδήσει σε έξι γλώσσες όπως Αγγλικά , Ισπανικά , Γαλλικά , Γερμανικά , Ιταλικά και Ελληνικά . Για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη συναυλία , επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmos FΜ, ή την ιστοσελίδα venue’s website.