Προφητεία: Του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινoύ “Θα γίνει Πολιτειακή Ανωμαλία”

Προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού: Για όλα εκείνα που ζούμε σήμερα και που θα έρθουν.

Και αμέσως μετά το ξαφνικό χτύπημα του Διεθνούς Κεφαλαίου,όπου θα προβεί σε Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή.

Στο συγκλονιστικό βίντεο ακούγεται η φωνή ενός μεγάλου χαρισματικού Γέροντα, που είχε δει όλα εκείνα που ζούμε σήμερα και που θα έρθουν. Η διήγηση του πρέπει να μας δημιουργήσει εγρήγορση και αφύπνιση  σε όλους μας.

Ο Γέροντας Ιωσήφ επίσης  μιλάει για την οικονομική Κρίση,που περνάει η Ελλάδα σήμερα αλλά και για την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Να σημειωθεί πως ο Γέροντας, ενώ είχε κοιμηθεί την 1η Ιουλίου 2009, μετά από λίγη ώρα χαμογέλασε, κάτι το οποίο κανένας μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει!