Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Πάππου στην Ελλάδα είχε όλα όσα θα ήθελαν και οι ήρωες του: ξέφρενο χορό, αλκοόλ και ταυτόχρονα «χώρο» για γόνιμο διάλογο.

Χθες το βράδυ (Πέμπτη, 10/11) φίλοι και γνωστοί του συγγραφέα, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες βρέθηκαν στη disco Cinderella στο Κολωνάκι για να ευχηθούν τα καλύτερα στο “Hotel Living” και το δημιουργό του.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, οι κ.κ Γιώτα και Ηλίας Λιβάνης, εκδότες των ομώνυμων εκδόσεων, οι οποίοι υπογράφουν και την εξαιρετική έκδοση του βιβλίου του Ιωάννη Πάππου στα ελληνικά, ο ατζέντης Γιάννης Μουκάκοςο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, η φωτογράφος Καλλιόπη, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Γιατζόγλου, Χρήστος Ζαμπούνης, Κωνσταντίνα Δημητρούλη, Θανάσης Διαμαντόπουλος, Θανάσης Καραγιάννης, Κυριάκος Τσικορδάνος και πολλοί ακόμη.
Οι φωτογραφίες είναι της Φωτεινής Μοίρα και της Αδαμαντίας Λαουμτζή (greekaffair.gr)
hotel-living
Ιωάννης Πάππος
hotel-living-2
Χρήστος Ζαμπούνης, Ιωάννης Πάππος
sotiriou-10-11-3
Κατερίνα Γιατζόγλου, Ιωάννης Πάππος
hotel-living-3
Αύγουστος Κορτώ, Τάσος Σαμουηλίδης
hotel-living-6
Βάσω Σωτηρίου, Κωνσταντίνα Δημητρούλη

sotiriou-10-11-16

sotiriou-10-11-4
Βάσω Σωτηρίου, Ελίζα Σολομού
sotiriou-10-11-20
Βάσω Σωτηρίου, Κυριάκος Τσικορδάνος
hotel-living-5
Γιάννης Μουκάκος, Γιώτα Λιβάνη, Ιωάννης Πάππος
sotiriou-10-11-8

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ioannis-pappou-hotel-living

Το Hotel Living είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Ιωάννη Πάππου, Έλληνα συμβούλου επιχειρήσεων, κατοίκου Νέας Υόρκης με καταγωγή από τη Μαγνησία.

Το βιβλίο αφηγείται την πορεία του Στάθη Ράκη από το Τρικέρι – όπου περνάει τα ήσυχα και φτωχά παιδικά του χρόνια – ως τη Νέα Υόρκη και τη Δυτική Ακτή, όπου ως σύμβουλος ζει τη ζωή ενός μισθοφόρου: σπίτι του είναι τα ξενοδοχεία, η δουλειά του ρουφάει όλο τον χρόνο του και σταδιακά, οι συνέπειες αρχίζουν να βαραίνουν. Στον αντίποδα, ζει έναν μεγάλο έρωτα που τον στιγματίζει και τον αλλάζει άγρια.