Η CAVEWOMAN ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΩΡΟ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

H «Cavewoman» της Emma Peirson, η μακροβιότερη γυναίκα των σπηλαίων, ο απόλυτος φόβος των ανδρών, το πιο πολύπλοκο πλάσμα από την αρχή του πλανήτη … γιορτάζει την ημέρα της Γυναίκας και προσφέρει σε όλα τα ζευγάρια στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου (15 ευρώ) το ένα εισιτήριο δώρο τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Μαρτίου στο Θέατρο Coronet …

 

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει για 9 συνεχόμενα χρόνια η παράσταση «Caveman» έρχεται η γυναίκα των σπηλαίων, να … επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση! Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!

Στο ρόλο της Cavewoman η Δήμητρα Παπαδήμα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της… συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Κυριακού.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Μαίρη περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Μήτσο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος…. έφυγε!! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!

 

Η «Cavewoman» είναι έμπνευση της Emma Peirson –συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από την Νότια Αφρική-, όπου αφού είδε την παράσταση «Defending the Caveman» αποφάσισε  να δώσει τη δική της, γυναικεία, απάντηση: Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους!

Η μεγαλύτερη δυσκολία αλλά και πρόκληση, ήταν τι να πρωτοσυμπεριλάβει μέσα στο κείμενο, γιατί η μάχη των φύλων είναι πολύπλευρη και με πολλές διαστάσεις…

Έτσι, γεννήθηκε η «Cavewoman», άλλη μια επιτυχία που γνώρισε θερμή ανταπόκριση, όπου και αν παίχτηκε, κερδίζοντας δύο VITA Awards το 2000 και το 2002.

 

Μια βραδιά θεάτρου που μας αφήνει με το χαμόγελο στα χείλη και μια γαλήνη στην ψυχή, γιατί η Cavewoman, δε θα υπήρχε χωρίς τον Caveman και αντιστρόφως…

cavewoman -greekaffair

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση – σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Κυριακού

Σκηνικά – κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος

Βίντεο παράστασης: Κώστας Κιμούλης

Ακούγονται οι ηθοποιοί : Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μποσταντζόγλου

Παραγωγή: Θέατρο Coronet, Mogul Theater

 

Στο ρόλο της Cavewoman η Δήμητρα Παπαδήμα

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:

 

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

Δευτέρα: 21.15

Τρίτη: 21.15

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Γενική είσοδος : 15 ευρώ

Μειωμένο : 10 ευρώ (ισχύει για φοιτητές και ανέργους)

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ώρες με διάλειμμα

 

Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Coronet προπωλούνται :
Ταμείο Θεάτρου Coronet : Καθημερινά 09.00 – 21.00, Φρύνης 11 και Υμηττού Παγκράτι , Τηλ. 210 7012123, 210 7012511