Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει θεατρικό έργο με θέμα την ίδια το οποίο θα περιέχει κείμενα και τραγούδι. Τη σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης.

Έχει ήδη αρχίσει πρόβες και η αλήθεια είναι ότι όσο και αν δεν ήταν έτοιμη να το ανακοινώσει, ο χρόνος πλησιάζει και έπρεπε να το κάνει. Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 19 Φεβρουαρίου. Μια εξομολόγηση της σπουδαίας τραγουδήστριας σε ένα χειρόγραφο που έδωσε στον Γιώργο Νανούρη, στάθηκε αφορμή για την παράσταση με τίτλο «Χειρόγραφο» που θα ανέβει στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου», με τη Χάρις Αλεξίου στον ρόλο της πρωταγωνίστριας. Στις σημειώσεις της, «Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά,το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή». Όλα αυτά, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, τα μετουσιώνει σε θεατρικό έργο: κείμενα μαζί με τραγούδια.
H-xaris-alexioy-etoimazete-na-ermeineysei-tin-zoi-tis-sto-theatro

Μετά από δύο χρόνια, διακριτικής σιωπής, η Χάρις Αλεξίου, μας επιφυλλάσει μία παράσταση έκπληξη, τόσο για εμάς, όσο και για της ίδια.

Η παράσταση 
«Χειρόγραφο» της Χάρις Αλεξίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου: Προφήτου Δανιήλ 3, Αθήνα, τηλ. 211 0132002-5
Από 19 Φεβρουαρίου