Αθήνα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 Το πρώτο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας από την αρχαιότητα του Λουκιανού δίνει την έμπνευση σ’ ένα νέο θεατρικό έργο γραμμένο από την Χρύσα Σπηλιώτη που θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 17:00 και κάθε Σάββατο έως τις 27 Δεκεμβρίου.
unnamed (48)Μια παράσταση ακραίας φαντασίας και χιούμορ σκηνοθετημένη απ’ τον Δημήτρη Μάριζα και την Χρύσα Σπηλιώτη. Το σήμερα και το χτες της ελληνικής παράδοσης ενώνεται σ’ ένα μουσικό καμβά από τον ράπερ των Razastarr Νικόλα Καρίμαλη.

unnamed (49)Μια παρέα δεκαπεντάχρονων το σκάει απ’ όλους και όλα. Εξεγερμένοι ενάντια στην καταπίεση, ενάντια ακόμη και στον ίδιο τους τον εαυτό που αλλάζει και μεταμορφώνεται σε κάτι άγνωστο. Έχοντας χάσει κάθε νόημα και σκοπό, φεύγουν με αυτοσχέδιο καράβι για μακρινό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Προορισμός τους μιαιδανική πολιτεία, ή πιο απλά η ίδια η ευτυχία. Οι περιπέτειες άλλοτε μπερδεύουν κι άλλοτε ξεκαθαρίζουν τις επιθυμίες τους.

unnamed (50)
Επιστρέφοντας ίσως ξέρουν τι ακριβώς αναζητούν. Γιατί το μεγαλύτερο ταξίδι είναι να επιστρέψεις στον τόπο σου.Μια παράσταση από νέους για νέους όλων των ηλικιών.

greekaffair.gr