Η αστρολόγος Πετρούλα Μπούτση, αρθρογραφεί στο greekaffair.gr την αστρολογική ατζέντα της εβδομάδας και μας και  τις προβλέψεις για όλα τα δεκαήμερα των ζωδίων!

Ανασυγκρότηση δυνάμεων….

Το πρώτο σετ των Εκλείψεων για το 2018 έχει τελειώσει. Οι αλλαγές έχουν ήδη ορισθεί. Για κάποιους που ανήκουν στην ομάδα των σταθερών ζωδίων μπήκαν στη διαδικασία να αλλάξουν ρότα, οδεύοντας προς μια νέα πορεία.  Ειδικά όσοι ανήκουν στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των σταθερών ζωδίων ή στις τελευταίες ημέρες.

Η εβδομάδα έχει συνωστισμό πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες και τα γενέθλια των αγαπημένων φίλων μας ξεκινούν.

Γλυκά και ευαίσθητα ψαράκια  Χρόνια σας Πολλά!!!!

 

Επίδραση σε κοσμικό επίπεδο

Η μεγαλοψυχία, τα αισθήματα αγάπης, αλλά και η τάση να εξαπατηθούμε και να εξαπατήσουμε θα έχουν την τιμητική τους.

Όμως ο χώρος της τέχνης σε κάθε μορφή της μπορεί να δώσει έντονα το στίγμα της.

Καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα συνεχίζει να είναι ενεργό οι εξαπατήσεις, τα σκάνδαλα και οι μολύνσεις δεν λένε να τελειώσουν.

Ενώ οι αρμονικές όψεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν την  προσπάθεια για να παρθούν αποφάσεις με λογική και να πρυτανεύσει η σύνεση, όμως η σύνοδος  του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση και το τοπίο θα γίνει δυσδιάκριτο. Τίποτα δε θα είναι έτσι όπως θα φαίνεται και καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις….

Τα ερωτικά πάθη θα είναι έντονα. Τόσο έντονα που θα καταλήξουν σε συγκρούσεις.

Επίδραση σε ατομικό επίπεδο

Αρκετή εύνοια δέχονται τα ζώδια της γης και του νερού των πρώτων ημερών. Προσεχτικοί σε εξιδανικεύσεις και εξαπατήσεις θα πρέπει να είναι οι Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες που ανήκουν στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Και έντονη ερωτική ζωή αλλά και εντάσεις θα βιώσουν τα μεταβλητά που ανήκουν στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις που γίνονται εν ‘’κρυπτώ’’ θα είναι πολύ σημαντικές για σας των πρώτων ημερών. Οι επαγγελματικές συμφωνίες που Θα συνάψετε θα έχουν σταθερότητα και διάρκεια. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Μη εξιδανικεύετε τις καταστάσεις και μη φέρεστε με αφέλεια γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε και να απογοητευτείτε. Φυλαχτείτε από το παρασκήνιο που επικρατεί και μη δίνετε αφορμές να σας σχολιάσουν. Πάντως πολλοί από εσάς θα βιώσετε καταστάσεις φορτισμένου κλίματος που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στοχεύστε ψηλά, και θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή τα όνειρα σας εσείς που ανήκετε στις πρώτες ημέρες. Οι στόχοι σας και διάρκεια θα έχουν αλλά και σταθερότητα. Οι συζητήσεις με τους φίλους σας θα είναι ωφέλιμες. Να είστε σίγουροι ότι θα σταθούν στο πλευρό σας και θα στηρίξουν τις επιλογές σας. Ρομαντισμό και συναισθήματα αγάπης θα βιώσετε όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Ενώ θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας τα εμπνεύσουν ταυτόχρονα θα έχετε και εντάσεις με κάποιους άλλους πάνω σε κοινά οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε συζητήσεις πάνω σε επαγγελματικά θέματα εσείς των πρώτων ημερών. Όχι μόνο θα είναι ευνοϊκές, αλλά και θα έχουν και οικονομικό όφελος. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Αντίθετα όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί με τους άλλους. Μη πιστέψετε τα λόγια που θα ακούσετε, ειδικά από ανθρώπους μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Υπάρχει τάση για εξαπάτηση που θα οδηγήσει σύντομα στην απογοήτευση. Ερωτική ένταση θα επικρατήσει με το σύντροφο, αλλά και έντονη ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέχετε αν θέλετε να έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σοβαρές συζητήσεις θα έχετε με το σύντροφο σας για την εξέλιξη του δεσμού σας ή συμφωνίες με κάποιο συνεργάτη σας εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ότι κι αν συζητάτε αυτή τη στιγμή σίγουρα θα μπει σε γερές βάσεις . Επισημοποιήσεις και συνεργασίες ευνοούνται. Πετάτε στα σύννεφα όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Και δεν είναι κακό, αρκεί  να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τις σωστές επιλογές. Οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο για σας που ανήκετε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Ο χώρος της εργασίας σας θα έχει εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Tα κοινά οικονομικά με τους άλλους απασχολούν εσάς των πρώτων ημερών. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε γι αυτά και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Τα οικονομικά οφέλη θα είναι δεδομένα και θα προσφέρουν σταθερότητα. Ενώ αντίθετα όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τις οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις. Το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και οι κίνδυνοι δυσδιάκριτοι. Εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε. Το πάθος των ημερών θα είναι έντονο. Όμως οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές και μπορεί να φτάσετε στα όρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συζητήσεις για την προσωπική σας ζωή γίνονται προτεραιότητα για σας των πρώτων ημερών. Θα νοιώσετε πιο σίγουροι με τις επιλογές σας και αυτό θα σας ωθήσει να επισημοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Τα συναισθήματα που θα νοιώσετε θα είναι άκρως ρομαντικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα λόγια επίσης πολλά υποσχόμενα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα και αληθινά. Να είστε προσεχτικοί και να μη πιστέψετε ότι ακούσετε. Μπορεί να απογοητευτείτε και να εξαπατηθείτε. Αλλά και σεις έχετε πολλές πιθανότητες να πείτε λόγια που δεν εννοείται. Επίσης οι καταστάσεις με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον σας θα είναι έκρυθμες.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα υγείας αλλά και εργασίας θα απασχολήσουν εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Θα συνάψετε επαγγελματικές συμφωνίες που θα σας κάνουν να νοιώσετε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος. Ευνοϊκές θα είναι και οι συζητήσεις που θα έχετε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ενώ οι συνθήκες μέσα στο χώρο της εργασίας δε θα είναι και οι καλύτερες για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια και να συμβούν ακρότητες. Αρκετά προσεχτικοί να είστε και με την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις με τα παιδιά,  συμφωνίες πάνω σε δημιουργικά σχέδια αλλά και ο έρωτας όχι μόνο προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο αλλά και σταθεροποιούνται με πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Σίγουρα οι ερωτικές επαφές θα έχουν τόσο ρομαντισμό για σας του δευτέρου δεκαημέρου που θα είναι σαν να ζείτε παραμύθι . Ας όμως και λίγο ρεαλιστές, γιατί ο χρόνος θα δείξει αν ο θησαυρός δε μεταμορφωθεί σε άνθρακα. Τα οικονομικά για κάποιους από σας θα είναι η αιτία για διαμάχες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, Αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο οι οικονομικές συμφωνίες θα είναι προς όφελος σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια. Η οικογένεια σας στηρίζει ακόμα και με οικονομικούς τρόπους. Αντίθετα όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο οι οικογενειακές καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Προσπαθήστε να κρίνετε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα τους άλλους. Όσοι αφεθείτε στα συναισθήματα σας θα νοιώσετε απογοητευμένοι και αυτό θα σας κάνει να ξεσπάσετε απέναντι στους άλλους με αρκετά έντονο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα με τον Κρόνο μέσα στο ζώδιο σας έχετε αρκετά πιεστεί εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Όμως τώρα θα απολαύσετε και κάποια δώρα του αφού οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε θα σας ικανοποιήσουν και θα σας γεμίσουν με ασφάλεια. Κάτι που το έχετε ανάγκη αφού δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας τα ρίσκα. Οι ερωτικές συναντήσεις για σας του δευτέρου δεκαημέρου είναι γεμάτες όμορφα συναισθήματα. Όμως οι μυστικές επαφές και οι συμφωνίες, δε θα έχουν αυτό το κλίμα αφού όχι μόνο δεν ευνοούνται, αλλά θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε αλλά και οι αποφάσεις που θα πάρετε εσείς των πρώτων ημερών, πάνω σε οικονομικά θέματα.  Ή κινείστε πίσω από κλειστές πόρτες ή δε θέλετε ακόμα να ανακοινώσετε τι σχεδιάζετε. Ενώ όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους πάνω στα οικονομικά για να μη βγείτε χαμένοι. Προσέχετε τα έξοδα σας. Οι οικονομικές συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα δεν ευνοούνται και μπορεί να γίνουν εστία έντασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Με καλές προδιαγραφές ξεκινά η εβδομάδα για σας των πρώτων ημερών. Σταθεροποιούνται αρκετά από τα σχέδια σας. Οι επαφές με φίλους θα είναι αρκετά βοηθητικές και γόνιμες. Οι φίλοι σας στηρίζουν και κάποιοι θα κάνετε φιλίες που θα εξελιχτούν σε σχέσεις ζωής. Είστε αρκετά ευαίσθητοι αλλά και ευάλωτοι όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Το συναίσθημα δε θα είναι καλός σύμβουλος και όσοι αφεθείτε σ αυτό κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να απογοητευτείτε. Η συναισθηματική εξάρτηση από τους άλλους θα αποδειχτεί επιζήμια. Εντάσεις θα προκύψουν και στον επαγγελματικό χώρο.

 

 

Προηγούμενο άρθροΜουσταφά Ακιντζί: «Ή θα μοιράσουμε τα κοιτάσματα ή θα αναλάβει δράση η Τουρκία»
Επόμενο άρθροΈρευνα έδειξε ότι το 53% των Ελλήνων παίρνει το κινητό του στο κρεβάτι
Η Πετρούλα Μπούτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη για την Αστρολογία ξεκίνησε το 2007. Τα πρώτα της βήματα ξεκινούν με σπουδές στο Κέντρο Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης Αστρολόγων ‘’Original Astrology’’ απ’ όπου και παίρνει τα πρώτα της πτυχία, με εξειδίκευση πάνω σε Θέματα Συναστρίας και Ανθρωπίνων σχέσεων καθώς και Προγνωστικής Αστρολογίας. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων από τους κορυφαίους Αστρολόγους του Ελληνικού χώρου. Η μεγάλη της αγάπη όμως για το αντικείμενο μελέτης της και σε συνδυασμό με το ανήσυχο πνεύμα της την οδηγούν στο να ξανά φοιτήσει στην πρώτη επίσημη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ‘’Εναλλακτική Παιδεία’’ και να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και εργάζεται στο περιοδικό ‘’Hello’’ όπου έχει αναλάβει τη ζωδιακή στήλη. Νοιώθοντας ότι η αγάπη της για την Αστρολογία την ‘’ξεπερνάει’’ θα συνεχίσει την πορεία της σε αυτήν γιατί πιστεύει ότι η μοναδική γλώσσα που μπορεί να αποκαλύψει στον Άνθρωπο το μονοπάτι της Εξελικτικής του πορείας είναι η ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη του. Και δηλώνει ότι θα την υπηρετεί πάντα ως ένας ‘’Ταπεινός, μεταφορέας, συμπαντικών πληροφοριών’’.