Η επιθετική εκτόνωση των αδίστακτων: Η αστρολογική ατζέντα της εβδομάδας από 23 – 29 Απριλίου γράφει  η αστρολόγος  Πετρούλα Μπούτση

 

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Άρη – Δία και την Αφροδίτη να εισέρχεται στους διδύμους. Συνεχίζει με την σκληρή σύνοδο Άρη – Πλούτωνα και το επαναλαμβανόμενο τετράγωνο για τρίτη συνεχή φορά, Ερμή – Κρόνου. Και ολοκληρώνει το πέρασμα της με το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου.

Επίδραση σε κοσμικό επίπεδο.

Και ενώ η εβδομάδα ξεκινά με την εύνοια του εξαγώνου Άρη – Δία που θα μπορούσε να δώσει ευνοϊκές λύσεις στις παγκόσμιες διαπραγματεύσεις, δυστυχώς η συμμετοχή  του στην σύνοδο Άρη – Πλούτωνα μια όψη ακραίας βιαιότητας και πολεμικών συγκρούσεων, όχι μόνο δε θα είναι ευνοϊκή, αλλά θα υπέρ μεγεθύνει τη σφοδρότητα της με στόχο την εκτόνωση της.

Δυστυχώς το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που υπάρχει την ίδια μέρα μας δείχνει ότι άμεσοι αποδέκτες αυτής της βιαιότητας θα είναι τα παιδιά.

Οι εικόνες που θα δούμε, και τα νέα της εβδομάδας θα γεμίσουν άλλη μια φορά με θλίψη τις ψυχές μας, για τις παράπλευρες απώλειες που θα υπάρξουν. Στοχοποιείται  για άλλη μια φορά η παιδική αθωότητα.

Κλείνοντας η εβδομάδα έχουμε ελπίδες για να ισορροπήσουν οι καταστάσεις , με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου.

Επίδραση σε ατομικό επίπεδο.

Βάλλονται με έντονες καταστάσεις ,Κριοί – Ζυγοί – Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου.

Πιο ανάλαφρα θα βιώσουν την εβδομάδα, Δίδυμοι – Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

Ενώ τα ζώδια της γης του πρώτου δεκαημέρου δέχονται αρκετή εύνοια.

 

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαφές σας θα είναι ζεστές για σας του πρώτου δεκαημέρου. Κι αυτό θα οφείλετε στον τρόπο που και σεις θα χειρίζεστε το λόγο, με αποτέλεσμα να γίνετε πόλος έλξης. Όμως τα πράγματα δε θα είναι το ίδιο για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα υπάρξουν συζητήσεις και λόγια που θα σας ψυχράνουν με τους άλλους. Το κλείσιμο όμως της εβδομάδας θα φέρει τις καταστάσεις σε ισορροπία.  Όσοι ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου δε θα αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Να είστε προσεχτικοί γιατί βάλετε η φήμη σας. Τα καλά νέα είναι, ότι σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε εύνοια στις δοσοληψίες σας με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάσες ανακούφισης θα πάρετε όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, αφού βελτιώνονται σταδιακά τα οικονομικά σας. Τα παρασκηνιακά σχόλια δεν έχουν ακόμα σταματήσει για σας και θα πρέπει να μη δίνετε αφορμές. Όμως το καλό είναι ότι εσείς νοιώθετε αρκετά δυνατοί και έτοιμοι για να πραγματοποιήσετε πολλά από αυτά που ονειρεύεστε. Συνεχίστε λοιπόν να πιστεύετε στα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι ψυχικό σθένος εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου προκειμένου να φέρετε εις πέρας τα φιλόδοξα σχέδια σας. Και θα τα καταφέρετε. Καλό θα ήταν όμως να μη γίνετε αλαζόνες και αδίστακτοι. Η προσωπική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Θα βάλετε όμως σίγουρα και σεις το χεράκι σας για να πάρετε τη μερίδα του Λέοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ομορφαίνετε και λάμπετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα είναι για σας αρκετά ερωτική. Όμως τα πράγματα στις οικονομικές σας δοσοληψίες με τους άλλους συνεχίζουν να είναι δύσκολα. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να σας στεναχωρούν γιατί δεν υπάρχει αμοιβαία συνεννόηση. Το τέλος όμως της εβδομάδας θα σταθεροποιήσει τις καταστάσεις πάνω σε κοινά οικονομικά με άλλους, με δημόσιους φορείς και κληρονομικά ζητήματα. Ενώ για σας που ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θέλετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με κάθε κόστος. Προσέξτε μόνο γιατί στα μάτια των άλλων θα φανείτε αδίστακτοι και αυτό δε θα αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις πάνω σε επαγγελματικά πλάνα, με συντρόφους και συνεργάτες, δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα θέλατε για σας του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό όχι μόνο σας στεναχωρεί, αλλά νοιώθετε ότι σας καταπιέζει κιόλας. Όμως στο τέλος της εβδομάδας θα νοιώσετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Φίλοι σας στηρίζουν.  Οι επαφές σας θα κινηθούν σε μυστικό επίπεδο. Νοιώθετε πολλά μέσα σας, αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι να τα εκφράσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θα είναι εντελώς αντιφατικά. Από τη μία θέλετε να ρισκάρετε για να διεκδικήσετε οτιδήποτε σας ικανοποιεί από την άλλη οι συγκρούσεις με συντρόφους και συνεργάτες σας κόβουν τα φτερά. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι έντονες και επιθετικές.

ΛΕΩΝ

Οι συζητήσεις μέσα στο χώρο της εργασίας δεν είναι ευχάριστες για σας του πρώτου δεκαημέρου. Όμως αυτό δε θα σταθεί ικανό για να σας κλέψει την αισιοδοξία που νοιώθετε μέσα σας. Η εβδομάδα θα ολοκληρώσει την πορεία της, κάνοντας σας να αισθανθείτε απόλυτα σίγουροι πάνω στα επαγγελματικά σας σχέδια.  Η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη με προσκλήσεις για εξόδους. Να τις δεχτείτε, γιατί θα περάσετε υπέροχα. Έτοιμοι να σαρώσετε, είστε εσείς που ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου οτιδήποτε νοιώθετε ότι στέκεται εμπόδιο στις επιδιώξεις σας. Προσέξτε μόνο να μη δημιουργήσετε ανταγωνιστικές διαθέσεις από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νοιώθετε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσετε πολλά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είστε όμως αρκετά καταπιεστικοί, και στερείτε το ‘’οξυγόνο’’ στους άλλους. Οι συζητήσεις πάνω σε κοινά οικονομικά με το σύντροφο επαναλαμβάνονται αλλά δε σας ικανοποιούν οι εξελίξεις. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά. Στον επαγγελματικό χώρο τα πράγματα οδεύουν καλύτερα για σας κι αυτό σας κάνει χαρούμενους και αισιόδοξους. Ενώ για σας που ανήκετε στις   αρχές του τρίτου δεκαημέρου, οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε ακόμα και με έντονο τρόπο θα προωθήσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα δημιουργικά σας σχέδια, τις σχέσεις με τα παιδιά αλλά και την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπήρχαν προβλήματα με το σύντροφο ή τους ανθρώπους από το οικογενειακό σας περιβάλλον για σας του πρώτου δεκαημέρου, τώρα θέλετε να τα ξεκαθαρίσετε. Όμως οι λύσεις και οι συζητήσεις που θα προκύψουν δε θα σας κάνουν χαρούμενους. Όμως η εβδομάδα κλείνει με καλύτερα νέα για σας. Τα κοινά οικονομικά σας με τους άλλους αποκτούν σταθερότητα. Και η αισιοδοξία επανέρχεται. Οι σχέσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα περάσουν κρίση για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Δε θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες, και οι εντάσεις που θα προκύψουν θα πάρουν διαστάσεις. Στον οικονομικό τομέα όμως δέχεστε εύνοια, και θα θελήσετε να ξοδέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις για θέματα υγείας και εργασίας που σας απασχολούσαν επαναλαμβάνονται για σας του πρώτου δεκαημέρου. Δεν θα έχετε όμως τις αίσιες εξελίξεις που αναμένεται. Αντίθετα θα απογοητευτείτε. Πάνω όμως σε κοινά οικονομικά και δοσοληψίες με τους άλλους δέχεστε εύνοια. Το τελείωμα της εβδομάδας σας κάνει να νοιώσετε σταθερότητα με τις επιλογές σας, και παίρνετε αποφάσεις.  Προς όφελος σας λειτουργεί η εβδομάδα για σας που ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί ο λόγος σας να γίνει έντονα τολμηρός, αλλά σκέφτεστε ότι είναι η στιγμή που θα αναλάβετε τα ρίσκα που χρειάζονται προκειμένου να επεκταθείτε, και θέλετε να πείσετε τους άλλους γι αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει τρυφερές στιγμές για σας του πρώτου δεκαημέρου. Αλλά και οι συνεργασίες βελτιώνονται. Τα οικονομικά όμως συνεχίζουν να αποτελούν πρόβλημα για σας. Οι συζητήσεις πάνω σε θέματα παιδιών, στην ερωτική σας ζωή και στα σχέδια σας επαναλαμβάνονται. Για την ώρα όμως, δεν μπορείτε να αισιοδοξήσετε. Όμως το τέλος της εβδομάδας θα φέρει ισορροπίες πάνω σε θέματα υγείας και εργασίας. Ενώ όσοι από σας ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα αναλάβετε το ρίσκο για να κάνετε μια αγορά ή μια επένδυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπήρχαν προβλήματα για σας του πρώτου δεκαημέρου με άτομα οικογενείας, ή με οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο του σπιτιού ή την πατρική περιουσία ξαναέρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση. Κρατήστε όμως μικρό καλάθι γιατί οι εξελίξεις θα σας στεναχωρήσουν. Βελτιώνονται όμως αισθητά θέματα υγείας και εργασίας. Το τελείωμα της εβδομάδας θα σας εμψυχώσει, αφού θα νοιώσετε σίγουροι με την ερωτική σας ζωή, τις σχέσεις με τα παιδιά αλλά τους στόχους σας. Ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα δημιουργήσετε έντονες καταστάσεις με τους άλλους. Μπορεί να νοιώθετε τεράστια δύναμη μέσα σας για να πετύχετε πολλά, όμως ο τρόπος που θα το δείξετε δε θα είναι και ο καλύτερος. Θα νοιώσετε όπως η χύτρα όταν της κλείνουν το καπάκι. Να θυμάστε ότι αν εκραγείτε θα υπάρξουν απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική ζωή γίνεται προτεραιότητα για σας του πρώτου δεκαημέρου. Τα φλερτ δίνουν και παίρνουν. Το παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει για σας. Και παρόλο που θα μάθετε πράγματα που δε θα σας αρέσουν, τουλάχιστον θα είστε σε θέση να δείτε καθαρά τι συμβαίνει και να προφυλαχτείτε. Θα νοιώσετε στήριγμα την οικογένεια σας. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που δε θέλετε να ανακοινώσετε εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί παρασκηνιακά κάποιοι κινούνται δυναμικά πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας σας βελτιώνονται για σας του πρώτου δεκαημέρου. Θα κάνετε έξοδα για τον προσωπικό σας χώρο που όμως θα σας ευχαριστήσουν. Δέχεστε όμορφες επισκέψεις. Στον οικονομικό τομέα, οι συζητήσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα σας στεναχωρούν. Όμως στο τέλος της εβδομάδας οι φιλικές  σχέσεις σας κάνουν να αισθανθείτε μεγάλη σταθερότητα. Ενώ εσείς που ανήκετε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, η δυναμική σας θα είναι μεγάλη προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Το εξάγωνο Άρη – Δία προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις. Νοιώθετε αισιόδοξοι.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος και μαθηματικά μετά από 24 χρονιά
Επόμενο άρθροΗ ορθοδοξία τιμά σήμερα τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο
Η Πετρούλα Μπούτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη για την Αστρολογία ξεκίνησε το 2007. Τα πρώτα της βήματα ξεκινούν με σπουδές στο Κέντρο Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης Αστρολόγων ‘’Original Astrology’’ απ’ όπου και παίρνει τα πρώτα της πτυχία, με εξειδίκευση πάνω σε Θέματα Συναστρίας και Ανθρωπίνων σχέσεων καθώς και Προγνωστικής Αστρολογίας. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων από τους κορυφαίους Αστρολόγους του Ελληνικού χώρου. Η μεγάλη της αγάπη όμως για το αντικείμενο μελέτης της και σε συνδυασμό με το ανήσυχο πνεύμα της την οδηγούν στο να ξανά φοιτήσει στην πρώτη επίσημη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ‘’Εναλλακτική Παιδεία’’ και να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και εργάζεται στο περιοδικό ‘’Hello’’ όπου έχει αναλάβει τη ζωδιακή στήλη. Νοιώθοντας ότι η αγάπη της για την Αστρολογία την ‘’ξεπερνάει’’ θα συνεχίσει την πορεία της σε αυτήν γιατί πιστεύει ότι η μοναδική γλώσσα που μπορεί να αποκαλύψει στον Άνθρωπο το μονοπάτι της Εξελικτικής του πορείας είναι η ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη του. Και δηλώνει ότι θα την υπηρετεί πάντα ως ένας ‘’Ταπεινός, μεταφορέας, συμπαντικών πληροφοριών’’.