Η Κρήτη «μάγεψε» 132 ξένους τουριστικούς πράκτορες της εταιρείας TUI που για πρώτη φορά, συμμετέχοντας σε συνέδριο, επισκέπτονται το νησί, διαβεβαιώνοντας ότι θα λειτουργήσουν ως καλοί «πρεσβευτές» της Κρήτης στο εξωτερικό.

Οι ξένοι τουριστικοί πράκτορες, που προέρχονται από τη γαλλόφωνη και γερμανόφωνη Ελβετία, δήλωσαν στα ΜΜΕ της Κρήτης αλλά και της χώρας τους που τους συνοδεύουν ότι είναι εντυπωσιασμένοι από την παραμονή τους στην Κρήτη, εκφράζοντας παράλληλα το θαυμασμό, αλλά και το ενδιαφέρον τους για τη μοναδικότητα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου.

 

Agios-Nikolaos

 

Οι πράκτορες-συνεργάτες της TUI συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριό τους στο ξενοδοχείο «Αμιράντε Amirandes» του Ηρακλείου, ενώ κατά την τετραήμερη παραμονή τους πραγματοποιούν …εξορμήσεις-περιηγήσεις στο νησί, γνωρίζοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τα όμορφα τοπία, τις τουριστικές περιοχές. Γεύονται επίσης τη φημισμένη παραδοσιακή κρητική κουζίνα.

Τους 132 ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα 30 υψηλόβαθμα στελέχη της TUI αλλά και τους εκπροσώπους των ξένων ΜΜΕ καλωσόρισε εγκάρδια χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με τους συνεργάτες του-στελέχη της Περιφέρειας Μιχάλη Βαμιεδάκη και Νίκο Ραπτάκη.

 

chivas1

 

Η παρουσία στο νησί των τουριστικών πρακτόρων στοχεύει, όπως δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο υπεύθυνος της TUI στην Κρήτη, Χρήστος Μακρυδάκης, στην καλύτερη δυνατή προώθηση του νησιού στις διεθνείς αγορές μέσα από τη γνωριμία των ειδικών του τουρισμού, καθώς διαπίστωση όλων είναι ότι η Κρήτη είναι ένας ποιοτικός και ασφαλής προορισμός.

Ο κ. Αρνουτάκης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός την παρουσίαση στο νησί μας των 132 τουριστικών πρακτόρων ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς στον κόσμο, ενώ ο υπεύθυνος της TUI στην Κρήτη, πρόσθεσε ότι οι σύνεδροι – πράκτορες θα λειτουργήσουν ως καλοί «πρεσβευτές» της Κρήτης στο εξωτερικό.

 

Πηγή: EΘΝΟΣ.gr