Ημερίδα με θέμα: Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία

Στα πλαίσια των γιορτινών εκδηλώσεων “Νάουσα η Πόλη του Οίνου” την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00

 

Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος Δημιουργός Γεύσεων, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σοκολάτας και Βραβευμένος Σεφ.

 και η Βίκυ Τσίγγα Συγγραφέας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανέλιξης και Προσωπικών Δεξιοτήτων, Δημοσιογράφος.

θα μας μιλήσουν για το πως η Αυτογνωσία μπορεί να παντρευτεί με τη Γαστρονομία.

Περιληπτικά τα θέματα που θα αναπτυχτούν :

– Το στοίχημα

– Η πολυτέλεια του τραπεζιού

– Το αδικημένο παιδί.

– Το αμπέλι.

– Τα μεγάλα δείπνα.

– Το καλάθι με τα καλούδια.

– Ένα εξαίσιο γαμήλιο δείπνο.

– Η μεγάλη προσβολή.

– Τι είναι Κβαντική Φυσική, η ενέργεια της και το ενεργειακό της πεδίο.

– Πως οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας, μας επηρεάζουν.

– Πως επιδρούν άμεσα στο σώμα μας, και στην τροφή μας.

– Η Δύναμη του Λόγου και Η Δύναμη της Σκέψης.

– Τι σημαίνει μαγειρεύω και τρώω Συνειδητά.

– Τι χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε η Ζωή μου και η τροφή μου να είναι Όμορφη    και Νόστιμη.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσικό Καφενείο Σείριος το οποίο διοργανώνει αυτή την Ημερίδα με θέμα: Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία ,στο πνεύμα και στα πλαίσια της γιορτής Οίνου στη πόλη Νάουσα.

Συμμετοχή : 6 ευρώ (Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Νάουσας)

Στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2332022647-6972726623