Το Σάββατο 04 Ιουνίου στις 08:30 στο «JOY», η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται την Βίκυ Καγιά, η οποία μας εξομολογείται για την αλλαγή που βίωσε στη ζωή της λόγω της γέννησης της κόρης της αλλά και για τις προκλήσεις που καλέστηκε να αντιμετωπίσει κατά την τηλεοπτική πορεία ως παρουσιάστρια.

SS2A6497

Η Τζένη Θεωνά συναντάει τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός συζητάει με ειλικρίνεια τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική του ζωή.  

Η Άντα Λιβιτσάνου μας φτιάχνει ένα δροσερό και εύκολο μιλφέιγ με φράουλες, ενώ η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μας ενημερώνει για όλες τις εντυπωσιακές καλοκαιρινές τάσεις στη μόδα.

Τέλος, ο Δημήτρης Μώρος φροντίζει για την υγεία μας και μας δείχνει τις καλύτερες ασκήσεις για την τόνωση των μυών.

Την Κυριακή 05 Ιουνίου, στο «JOY», η Ράνια Θρασκιά φιλοξενεί τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου και τη σύζυγό του Σοφία Καζατζιάν. Μας μιλάνε για την προσπάθειά τους να διαδώσουν τον ελληνικό πολιτισμό στην Ευρώπη καθώς και για τον έγγαμο βίο τους.

SS2A6256

Η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «Μπλε», μας ανοίγει την καρδιά της και μας εξομολογείται το ρατσισμό που έχει βιώσει εξαιτίας της ιδιαίτερης εμφάνισής της.

SS2A6166

Η Τζένη Θεωνά πίνει πρωινό καφέ με τον Άρη Πλασκασοβίτη και συζητάνε για τα όνειρά του αλλά και για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Τέλος, βάζουμε τα μαγιό μας και πάμε παραλία με τα «JOY» κορίτσια, την Μαντώ Γαστεράτου και την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου. Κάνουμε το πρωινό μας πιο νόστιμό με μια μοναδική συνταγή για γαλακτομπούρεκο από τα χεράκια της Άντας Λιβιτσάνου, ενώ μαθαίνουμε με τη βοήθεια του Γιώργου Μουλίνου ποια είναι τα πιο έξυπνα και υγιεινά σνακ!

Το Σάββατο 04 Ιουνίου και την Κυριακή 05 Ιουνίου, στις 08:30 το «JOY» με τη Ράνια Θρασκιά μας ενημερώνει και μας ξυπνάει με την πιο ευχάριστη συντροφιά.