Το JOY έρχεται στον ΑΝΤ1 και μαζί του φέρνει τη Δούκισσα Νομικού, σε μία νέα, συναρπαστική συνεργασία!  Η παρουσιάστρια, αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας και μας ξεναγεί στην πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής, γεμάτη χαμόγελο και αισιοδοξία.

 

Κάθε Σάββατο στις 16.15 και κάθε Κυριακή στις 16.00, το JOY είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Γρήγορο, φρέσκο, πολυθεματικό και χρηστικό, έρχεται για να σας χαλαρώσει, να σας συμβουλέψει και να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά tips των celebrities, με τη βοήθεια των ειδικών.

 

Η Δούκισσα Νομικού, το πιο λαμπερό κορίτσι της τηλεόρασης, ως μία άλλη «αρχισυντάκτρια» του τηλεοπτικού περιοδικού JOY, ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τα Σαββατοκύριακά μας, πιο όμορφη και πιο αληθινή από ποτέ!

Μαζί με την Δούκισσα, μία εξαιρετική ομάδα νέων ανθρώπων, καταξιωμένων στο χώρο τους, ετοιμάζει τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες:


Στη Μόδα μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις, τα Do και τα Dont’s, αλλά και τα απαραίτητα tips για τις καλύτερες εμφανίσεις, με τη βοήθεια της Fashion blogger, Χρυσσιάνας Ανδριοπούλου. Στη Μαγειρική, τρεις γοητευτικοί σεφ σας προτείνουν το μενού της εβδομάδας παρουσιάζοντας συνταγές για κάθε γούστο. Νικόλαος