Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στις 22:30, οι εξελίξεις στο «Κάτω Παρτάλι» συγκλονίζουν! Πού είναι η Βίβιαν Δελαπόρτα; Ποιος είναι ο τελευταίος που την είδε; Γιατί κανείς δεν μιλάει;

Ο 2ος κύκλος της σειράς φαινόμενο έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!
Κάθε Δευτέρα στις 22:20 οι αξεπέραστες ατάκες, το απίστευτο χιούμορ, η αγωνία και το μυστήριο χτυπούν κόκκινο. Κανείς πλέον δε μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις, ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη…

Μετά την απώλεια του Διαμαντή, η εξαφάνιση της Βίβιαν έρχεται να ταράξει τα νερά στο Κάτω Παρτάλι.
Αυτή τη Δευτέρα:
Ο Θανάσης προσπαθεί, με τη βοήθεια της αστυνομίας να αποδείξει ότι ο θάνατος του Διαμαντή ήταν δολοφονία. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει την αδερφή του για να φύγουν επιτέλους από το Κάτω Παρτάλι και συνειδητοποιεί ότι η Βίβιαν έχει εξαφανιστεί! Αρχίζουν να ψάχνουν με τον Μανόλη και ανακρίνουν όλο το χωριό, αλλά καμία πληροφορία δε στέκει όταν ξαφνικά καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί: η Βίβιαν έπεσε θύμα απαγωγής!

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ), Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά), Ιβάν Σβιτάιλο (Ρούσος)

Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς

και η Βίκυ Σταυροπούλου στον ρόλο της Μοσχούλας

 

Μαζί τους οι: Γιώργος Βουλτζάτης (Γιακουμής), Αγορίτσα Οικονόμου (Λάμπραινα), Γιάννα Ζιάννη (Παναγιώταινα), Μένη Κωνσταντινίδου (Νεκταρία), Σταύρος Καραγιάννης (Στέφανος), Θωμάς Παλιούρας (Πατήρ Αμβρόσιος) και η Όλγα Δαμάνη (Γιαγιά)

Guests: Αρετή Πασχάλη (Παγώνα), Στέλιος Ιακωβίδης (αστυνομικός)

Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου

Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου

Εκτέλεση Παραγωγής: ΟΝ – NOIR

 

Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στις 22:30,
το «Κάτω Παρτάλι» θα σε συγκλονίζει!
 

greekaffair.gr