ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ

 

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε το κοτόπουλο το κόβουμε σε μερίδες τα αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε, σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Κατόπιν βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα με το υπόλοιπο λάδι λίγο νερό και το σιγοβράζουμε Πολτοποιηούμε το σκόρδο το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ξύδι και αφήνουμε να μείνει με λίγη σάλτσα.