ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΘΡΟΥΜΠΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΕΝΟ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

1 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΟ

1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΘΡΟΥΜΠΙ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε το κοτόπουλο το κόβουμε σε μερίδες, το στραγγίζουμε και το πασπαλίζουμε με  αλατοπίπερο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί καλά και σοτάρουμε το κοτόπουλο , προσθέτουμε το θρούμπι το κρασί και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά ώσπου να μαλακώσει. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει το φαγητό μας με λίγη σάλτσα.