Καλημέρα σήμερα μαγειρεύουμε  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ:

 

4 ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΜΠΕΙΚΟΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

giorgos tselementes

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

 

Παίρνουμε τα στήθη από τα κοτόπουλα και τα ανοίγουμε στη μέση.

Tα αλατοπιπερώνουμε και τα παιρνάμε με τη μουστάρδα.

Έχουμε κόψει το τυρί σε μπαστουνάκια και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες, και αν θέλουμε ψιλοκόβουμε και το μπέικον.

Βάζουμε σε κάθε στήθος κοτόπουλου 1-2 μπαστουνάκια τυρί λίγα μανιτάρια και αν θέλουμε και το μπέικον τα τυλίγουμε σε ρολό.

Αλείφουμε εξωτερικά με λίγο ηλιέλαιο τα τοποθετούμε σε ένα ταψί κατά προτίμηση αντικολητικό και τα ψήνουμε στους 180c για 30-40 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν και χρώμα από έξω.

www.greekaffair.gr