ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Romantic Fools” του Γιάννη Σεβαστίκογλου. Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου και ο Αλέξανδρος Ζουριδάκης μας παρουσιάζουν τη ζωή ενός ζευγαριού όπως όλα τ’ άλλα.

Μέσα από θεατρικά σκετσάκια μας δείχνουν πως η Μάρτζι και ο Άλεξ γνωρίζονται, ερωτεύονται, τσακώνονται, τα ξαναβρίσκουν, αγαπιούνται. Η κάθε γυναίκα βλέπει στο πρόσωπο της Μάρτζι στοιχεία του εαυτού της, δηλαδή πως νιώθει μια γυναίκα μέσα σε μία σχέση και πως χειρίζεται τους διάφορους χαρακτήρες των αντρών.

unnamed (4)

Ο Άλεξ σαστισμένος κι μπερδεμένος από την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά των γυναικών,προσπαθεί να προσαρμοστεί στις καταστάσεις για να καταφέρει να αποκτήσει μία σοβαρή σχέση. Οι φίλοι της Μάρτζι της προξενεύουν έναν ιδιαίτερο άνθρωπο…των σπηλαίων! Εκείνη εκπλήσσεται με την προσωπικότητά του,της αρέσουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του,αλλα δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο μαζι του. Ο Άλεξ γνωρίζει μία κοπέλα. Βγαίνουν,περνάνε όμορφα, αλλά στο τέλος της βραδίας εκείνη τον καλεί στο σπίτι της. Και τότε δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Είναι μιά διχασμένη προσωπικότητα που τη μία στιγμή είναι ντροπαλή και μετρημένη και την άλλη του κάνει άσεμνες προτάσεις. Μετά από πολλές γνωριμίες με υποψήφιους συντρόφους κανένας από τους δύο δεν έχει καταφέρει να βρεί το άλλο του μισό. Μέχρι που γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται κοντά στο κοινό και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή σ’έναν πρωτότυπο καλλιτεχνικό χώρο. Εξαιρετική η σκηνοθεσία του Νίκου Ορφανού ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα το χώρο κι επέλεξε την κατάλληλη μουσική για κάθε σκηνή.

www.greekaffair.gr