Νοστιμότατη σπαγγέτι με σάλτσα και ελιές άρωμα Ελλάδας, μια συνταγή που θα ξετρελάνει όσους την δοκιμάσουν…  

 

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ

ΥΛΙΚΑ

½ ΚΙΛΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

1/2 ΜΑΤΣΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΑΡΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

4 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και κατόπιν προσθέτουμε το λαρδί, το μαϊντανό, λίγο αλατοπίπερο, τις ντομάτες μαζί με λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει ώσπου να δέσει η σάλτσα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις ελιές και τις κρατάμε χώρια. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια τα σουρώνουμε τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα, τα περιχύνουμε με την σάλτσα μας και από επάνω ρίχνουμε τις ελιές.