ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ.

 

ΥΛΙΚΑ

½ ΚΙΛΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ

1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

4 ΑΥΓΑ

3 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ

2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

½ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές λάδι, τις ντομάτες, λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα μας την προσθέτουμε στα μακαρόνια μας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε μια κουταλιά λάδι προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε να μαλακώσουν και τα προσθέτουμε στα μακαρόνια. Παίρνουμε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε μέσα τα μισά μακαρόνια τα δύο αυγά χτυπημένα το μισό τυρί και μόλις ψηθούν από τη μια πλευρά τα γυρνάμε, όταν είναι έτοιμα τα σερβίρουμε σε πιατέλα και επαναλαμβάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα μακαρόνια.