ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΑΡΙΔΑΚΙ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ  ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΑΛΑΤΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

Καθαρίζουμε τα ψάρια τα πλένουμε καλά, και τα στραγγίζουμε. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα βάζουμε σε μια λεκάνη, προσθέτουμε τα κρεμμύδια το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι αρκετό να ζεσταθεί κα ρίχνουμε λίγα λίγα τα ψάρια με τα κρεμμύδια. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα σερβίρουμε.